nello construct

Petre Pop prezent la București la conferința organizată de Asociația Administratorilor de Piețe din România

La finele săptămânii trecute, administratorul public, Petre Pop a participat la Bucuresti, la conferinta "Traieste sanatos, mananca romaneste", organizata de catre Asociatia Administratorilor de Piete din Romania.

Cu aceasta ocazie a fost dezbatuta Legea 145/2014 pentru stabilirea masurilor de reglementare a pietei si a produselor din sectorul agricol, precum si Legea 331/2009 privindcomercializarea produselor alimentare si stabilirea modalitatilor pentru promovarea produselor romanesti.Consumand produsele autohtone participam la dezvoltarea economiei nationale.
Astfel,In Piata Unirii ( Hala Agroalimentara) Campia Turzii puteti consuma produse romanesti, traditionale, sanatoase, produse din comuna Triteni, (sat Coc), comuna Viisoara, Ceanu Mare, Luna, etc. Lunar in piata din Campia Turzii se vand aproximativ 8 tone de produse lactate (branza, cas).
Datorita politicilor locale de dezvoltare din Campia Turzii, acest sector s-a dezvoltat in ultimii doi ani si deserveste aprox. 60 de mii locuitori ( adica Campia Turzii si localitatile limitofe).
Reamintim, ca in luna martie 2013, a fost infiintata la Sibiu Asociatia Administratorilor de Piete din Romania. Cu aceasta ocazie Administratia Pietelor din Campia Turzii a participat la INFIINTAREA ASOCIATIEI, precum si la numirea Comisiei de Analiza a Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania. Principalul obiectiv al acestei Asociatii este PROTEJAREA PRODUCATORILOR AUTOHTONI, PROMOVAREA PRODUSELOR ROMANESTI, de a face din piete, O MARCA ROMANEASCA.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: