Petre Pop din 2023, despre Petre Pop din 2012: ”au fost promovați indivizi care nu au avut competențele necesare pentru a conduce”

nello construct

Fostul administrator public al Municipiului Câmpia Turzii, Petre Pop, a făcut o declarație prin care își anunță reîntoarcerea pe o funcție plătită din banul public, în cazul în care PSD va câștiga alegerile locale de anul viitor, de la Câmpia Turzii.

”Sunt ferm convins că am o datorie față de comunitatea mea de a corecta greșelile trecutului, în care au fost promovați indivizi care nu au avut competențele necesare pentru a conduce. Cu experiența mea suficientă și viziunea clară pentru viitorul localității noastre, mă angajez să contribui la crearea unui mediu în care competența și integritatea sunt valori fundamentale, și să ajut la transformarea comunității noastre într-un loc mai prosper și mai bine gestionat.”, spune Petre Pop, într-o postare pe Facebook. Asta e poziția lui din 2023…

Postarea lui Petre Pop, de pe contul personal de Facebook

În 2012, același Petre Pop primea ”cadou” postul de administrator public, din partea fostului primar PSD Radu Hanga, care a creat acest post exact după chipul și studiile lui Petre Pop. La vremea respectivă, pe lângă condiţia de „absolvent de studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă şi master în administraţia publică” s-a adăugat o paranteză în care se menţionează: „o formare academică legată de ştiinţe sociale sau într-un domeniu similar şi o formă post universitară”. Adăugare care corespundea profilului lui Petre Pop! Și, evident, Petre Pop a fost singurul candidat și câștigător al postului care i-a umplut buzunarele.

Citește și: Primarul Radu Hanga înfiinţează postul de „administrator public”, după chipul şi studiile lui… Petre Pop!

Sau: Comportament abuziv al primarului Radu Hanga: a modificat condiţiile impuse pentru concursul de „administrator public”!

Buzunare care s-au umplut și pe perioada în care a intrat în concediu de creștere a copilului, trimițându-și soția la muncă. Deși trebuia să renunțe la calitatea de administrator public, care este o funcție ”legată” de mandatul de primar (însă, indemnizația CCC era în funcție de veniturile sale de administrator public).

Citește și: Liderul PSD Câmpia Turzii, Petre Pop, a intrat în concediu de paternitate, cu 4000 lei pe lună!

Extras din declarația de avere depusă în anul 2017.

A trăit doar din banul public

Toate veniturile lui, din perioada sa de ”glorie”, au provenit din bani publici: administrator public, consilier local, consilier județean, președinte CA de la Compania de Apă Arieș SA, membru CA la Drumuri și Poduri Județene Cluj SA, concediu de creștere copil. Acum, vine și ne spune că s-a dedicat profesiei de psiholog clinic. Dar tot cu ochii spre banul public. Poate ne spune și sub ce formă/firmă prestează, că în 2022, cei de la DGASPC Cluj i-au respins dosarul pentru că, de ”profesionist” ce este, ”nu îndeplinește condiția specifică de participare și anume: minim 1 an vechime în specialitatea studiilor”. Asta deși absolvit facultatea în… 2006, adică în urmă cu 16 ani!

Extras din adresa nr. 18.289, a DGASPC Cluj, din data de 28.04.2022

→ ”Am fost recunoscut întotdeauna pentru verticalitatea mea, hotărârea și integritatea intransingentă”, spune Petre Pop.

Așa o fi?! Păi, să vedem:

» În anul 2019, când a pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate, la prima instanță, a mințit că… l-a câștigat. ”Verticalitate”, nu?!

Petre Pop șochează din nou, după ce instanța i-a respins acțiunea: ”Nu am pierdut niciun proces!”. Iată ADEVĂRUL, cu probe!

» Tot în 2019, spunea că nu e francmason. Dar un site de știri din Cluj i-a publicat carnetul de membru! Practic, a mințit! Însă, asta poate fi și o faptă penală, având în vedere că a declarat mincinos în declarația de interese, pe care trebuia s-o depună în perioada în care a deținut funcții publice.

Petre Pop, deconspirat! I-a apărut diploma de francmason! Și nu a menționat nimic în declarația de interese!

» În anul 2013 au apărut dovezi cum la niște simple lucrări de zugrăvire, cuplul Petre Pop – Radu Hanga a decontat suprafețe suplimentare de sute de metri pătrați, plătite din banul public. „Din verificarea efectuată la faţa locului se constată faptul că a fost decontată nejustificat o suprafaţă mai mare de zugrăveli cu 203,59 mp”, menţionează Curtea de Conturi. Vă daţi seama?! Sute de metri pătraţi de zugrăveală, decontaţi din banul public! probabil, şi-or fi zugrăvit Petre Pop şi primarul Radu Hanga casele, că altă explicaţie e greu de găsit… Dar, e ”verticalitate” și ”integritate”, nu?!

Sluga lui Petre Pop, primarul PSD Radu Hanga, prins cu „mânăriile” cu banul public, de Curtea de Conturi!

» În 2022, au apărut detalii despre modul în care Petre Pop a ”furat” domeniul web deținut de o asociație, care a primit bani publici de la Consiliul Județean Cluj (în perioada în care era consilier județean), fiind transferat în propriul interes și administrat de societatea comercială unde este acționar unic (AriesNews Concept SRL).

Fostul președinte PSD Câmpia Turzii, Petre Pop, a ”furat” domeniul unei asociații unde era președinte!

» În anul 2012, pe vremea când ocupa funcția de administrator public, au apărut dovezi că nu-și plătește dările la bugetul local. Și, evident, fiind ”protejat”, nu suferea nicio repercusiune, așa ca ”muritorii de rând”!

EXCLUSIV: Liderul PSD Câmpia Turzii, Petre Pop, dator la bugetul local, dar păsuit de primarul Hanga!

Despre competențe…

Evident, se poate vorbi și despre ”performanțele” lui Petre Pop, dincolo de cele financiare, dobândite din funcții și poziții obținute pe criterii politice, majoritatea.

» În 2020, colegul său de partid, Mihai Șandru, îl cataloga ”incompetent” și ”penal”.

Mihai Șandru, noul președinte al PSD Câmpia Turzii! Petre Pop catalogat drept ”incompetent” și ”penal”

Subiectul are legătură și cu un dosar penal în care a fost implicat Petre Pop, care în cele din urmă s-a finalizat, în cazul său, cu ”încetarea procesului penal, (…) ca urmare a împlinirii în cauză a termenului general de prescripţie a răspunderii penale”. este vorba despre dosarul penal 8342/328/2019, al cărui obiect era abuzul în serviciu.

» Petre Pop a fost cel care l-a girat pe Radu Hanga, după cum se lăuda în 2012. Ulterior, Radu Hanga i-a dat funcția de administrator public, plătită bine din banul public. Iar în 2016, Petre Pop l-a ”săpat” pe Radu Hanga, pentru a fi el candidatul la funcția de primar, din partea PSD. Iar acum vine și ne spune ce bine era în administrația PSD, în perioada 2012-2016. Păi, dacă a fost așa bine, de ce l-a ”ejectat” pe Hanga, în loc să fie alături de el în lupta electorală?! Mai ales că Hanga a recurs și la încălcarea legii, ca să-i dea mai mulți bani lui Petre Pop, din bugetul Primăriei. Lucru demonstrat de Curtea de Conturi!

Sluga lui Petre Pop, primarul PSD Radu Hanga, prins cu „mânăriile” cu banul public, de Curtea de Conturi!

» Petre Pop a fost implicat în proiectul european de 5.5 milioane de lei, început în anul 2015. Se promiteau bani la tineri, ca să-și facă firme. Totul a rămas la stadiul de promisiune, iar mulți dintre tinerii creduli ai acelor vremuri, au rămas cu probleme economice, pentru că nu și-au putut recupera banii investiți, așa cum li s-a promis. dar el și-a încasat banii cuveniți, în calitate de ”manager proiect”, chiar dacă proiectul a eșuat.

Proiect european de 5,5 milioane de lei, pentru promovarea culturii antreprenoriale și finanțarea tinerilor întreprinzători (VIDEO)

» Tot Petre Pop ”performează” și în domeniul antreprenorial. În 2021 și-a înființat societatea AriesNews Concept SRL (CIF 44510869), preluând siteul ariesnews.ro de la asociația pe care o conducea (detalii pe subiect: mai sus). Ce spun datele financiare despre societatea lui? E simplu: ZERO cifră de afaceri, ZERO performanță economică. Ba mai mult, la 9 septembrie 2022, societatea a fost declarată inactivă. Dar siteul merge, în continuare, sub patronajul societății. O fi evaziune cumva?!

Mai e ceva de zis?! Aveți secțiunea de comentarii…

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

5 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: