m install
nello construct

Petiția online pentru interzicerea și folosirea petardelor pe teritoriul României a fost semnată de peste 55.000 de români! Semnează și tu aici!

floris

Se pare că nu doar comercianții au furat starul sărbătorilor de iarnă, mult mai devreme decât era cazul ci și unii amatori de distracții.

Deși petardele se folosesc oficial numai de Revelion iată că unii „petrecăreți” au început distracția mult mai repede.  Prin toată Turda s-au auzit deja petardele aruncate haotic de amatorii de distracții. Distracția unora, teroarea celor din jur!

Între timp la nivel național s-au adunat peste 55.000 de semnături pentru interzicerea, comercializarea și folosirea petardelor în România!

„De ce trebuie ca mereu să așteptăm să se întâmple atâtea nenorociri ca să luăm măsuri? De ce nu putem face ceva încât să le prevenim, să le stopăm cât mai avem ocazia? Azi poate ție nu ți s-a întâmplat nimic, mâine la fel, deci practic nu te deranjează. Ești dispus să aștepți ziua în care vei avea de suferit din cauza lor? Va fi prea tarziu din pacate. Adulti, copii, animale….atatea victime cazute prada din cauza unor persoane iresponsabile, fara nici un strop de discernamant. Se poate face „spectacol” si folosind DOAR artificii.

Comercializarea si folosirea pentru si de către persoanele fizice sa fie doar in cazul artificiilor cu flacără rece (care nu sunt periculoase). Restul tipurilor de artificii sa fie folosite exclusiv de către persoane autorizate si doar in locuri special amenajate.

Haideți sa nu mai fim indiferenți și nepăsători! Decese si persoane rănite pe șosele, decese si persoane rănite in incendii…..e cazul sa adaugăm si petardele la rubrica „cauza”?

Depinde doar de noi ce si cum va fi MAINE!!!

CEREM INTERZICEREA COMERCIALIZARII SI FOLOSIRII PETARDELOR DE ORICE FEL, PE INTREG TERITORIUL ROMANIEI!!!”, se arată în descrierea petiției.

Cei care doresc pot semna în continuare această petiție online, accesând acest link.

Între timp, un băiat de 10 ani a fost grav rănit în urma exploziei unei petarde. Copilului i-au fost amputate două degete și a fost rănit la ochi

Un copil în vârstă de 10 ani a fost grav rănit în urma exploziei unei petarde. Poliţiştii au deschis o anchetă cu privire la incidentul care a avut loc, duminică, în comuna prahoveană Fulga.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, George Duţă, a precizat luni, pentru Agerpres, că minorul a suferit amputaţie la nivelul a două degete, dar şi un traumatism ocular.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: