m install
petlinii
nello construct

Peste 90% din exproprieri au fost făcute pe tronsonul 2b Cluj Vest- Câmpia Turzii

zamblau eugen
floris

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) au anunţat că lucrările la sectoarele 3a şi 3b trebuiau să înceapă în luna mai, respectiv luna martie a anului în curs, dar că exproprierile pe aceste tronsoane întârzie demararea construcţiei.

 

“Pentru Autostrada Transilvania vom începe exproprierea a 1.310 de imobile de pe sectorul dintre Mihăeşti şi Suplacu de Barcău şi în lunile aprilie-martie din 2009 vom începe exproprierile pentru secţiunea 3A Cluj Vest-Mihaesti”, scrie Clujeanul citându-l pe Ştefan Sebastian Szobotka, directorul direcţiei de comunicare şi relaţii internaţionale al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale. Reprezentanţii Bechtel, compania constructoare a Autostrazii Transilvania, susţin că plăţile din partea autorităţilor sunt în urmă şi că activităţile se derulează greu din cauza exproprierilor. În ceea ce priveşte stadiul actual al exproprierilor, Szobotka a anunţat că pentru secţiunea 2b Cluj Vest- Câmpia Turzii terenurile au fost cumpărate în proportie de 94,12% şi că pe secţiunea 3C Suplacu de Barcău-Borş au fost achiziţionate  48,58% din terenurile necesare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: