m install
nello construct

Peste 4 ani de închisoare pentru că a furat un portmoneu dintr-un rucsac ziua în amiaza mare!

floris

Un hoț din Cluj s-a ales cu 4 ani și 9 luni de închisoare în regim de detenție după ce a furat un portofel dintr-un rucsac ziua în amiaza mare.

Fapta s-a petrecut în anul 2018 dar condamnarea a venit abia acum. Sentința nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare.

Bărbatul a furat portofelul unei femei care se afla alături de mama sa și fiica ei în vârstă de 2 ani, în autobuz.

În 28 noiembrie 2018 în jurul amiezii persoana vătămată însoțită de mama sa, călătorea având-o în brațe pe fiica ei în vârstă de 2 ani, iar în spate ținând un rucsac în care avea portmoneul din piele de culoare roșie care conținea acte – carte de identitate, permis de conducere, card de sănătate, două carduri bancare – și suma de 230 lei.

La începutul călătoriei, în stația Regionala CFR, inculpatul a observat-o pe persoana vătămată când și-a introdus portmoneul în rucsac, a urmărit-o și a urcat în același autobuz, poziționându-se în spatele ei, iar în timpul deplasării, profitând de aglomerație, de neatenția acesteia și de faptul că fermoarul de la rucsac era deschis, i-a luat portmoneul din geantă și l-a ascuns în buzunar apoi a coborât la prima stație și a părăsit zona.

Victima a coborât și ea, pentru a permite ieșirea altor călători, și a observat că avea fermoarul deschis la rucsac iar portmoneul lipsea, astfel că a bănuit imediat că bărbatul care a stat în spatele ei și a coborât l-a sustras, astfel că a anunțat Poliția” precizează magistrații potrivit actualdecluj.ro 

Inculpatul a recunoscut săvârşirea faptei şi a colaborat cu organele judiciare însă este recidivist. Judecătorii i-au dat acum o sentință dură de 4 ani și 9 luni de închisoare.

El a mai avut câteva condamnări anterioare tot pentru furt, dar și uz de fals și conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: