m install
nello construct

Peste 300 de căței au nevoie de hrană! Mâncarea este pe terminate la adăpostul din Viișoara!

floris

Se apelează din nou la generozitatea iubitorilor de animale. Cei peste 300 de căței de la adăpostul din Viișoara au nevoie de hrană, mâncarea este pe terminate.

Cei care pot ajuta cu bani, hrană, paie, păturici și hăinuțe care să le țină de cald în această perioadă friguroasă sunt așteptați să facă donații sâmbătă, 20 ianuarie în parcarea de la Kaufland Turda.

Noi ,cățeii din adăpost avem mereu nevoie de mâncărică!!! Suntem mulți ,mai mici, mai mari, mai tineri, mai bătrâni și acum, iarna avem nevoie de un plus de mâncărică, că e frig și trebuie să avem energie să trecem cu bine iarna 🙏🙏🙏🙏 Sâmbătă, 20 ianuarie, Daniela o să fie în parcare la Kaufland de la 9,30 -13 și va așteaptă să ne trimiteți alături de gânduri bune și ceva mâncărică 🙏🙏🙏Daca donați bani , Daniela ne cumpără mâncare !! Așteptăm bunătăți de la voi, cei care ne ajutați mereu !” este mesajul postat de Daniela Panaitescu. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: