m install
nello construct

Peste 30 de pescari au concurat la Cupa PNL Câmpia Turzii, la pescuit sportiv! (galerie foto, video)

floris

Peste 30 de pescari din Câmpia Turzii şi împrejurimi, au participat la ediţia a II-a a Cupei PNL Câmpia Turzii la pescuit sportiv, organizată la zona de agrement "La Trei Lacuri", administrată de SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA.

După câteva ore în care au încercat să-şi dovedească măiestria în ceea ce priveşte capturarea peştilor, pescarii şi-au confruntat capturile în competiţia pentru primele locuri, care asigurau câteva premii consistente.

După jurizare, locul I i-a revenit lui Gheorghe Matei, care a reuşit să câştige şi premiul pentru cea mai mare captură din concurs. Pe locul II s-a situat Cătălin Petacă, iar pe locul III a fost Adrian Iuga.

La festivitatea de premiere, organizată lângă lac, viceprimarul Dorin Lojigan, care este şi preşedintele PNL Câmpia Turzii, a anunţat că există intenţia populării lacului 3 cu peşte mare, urmând ca acolo să se organizeze doar concursuri de pescuit sportiv, pe principiul "catch and release". De asemenea, s-a luat în discuţie şi posibilitatea organizării unor concursuri cu o durată mai mare, gen 24 de ore sau 48 de ore.

O galerie foto de la premierea participanţilor puteţi vedea în secţiunea Fotogalerie a site-ului, dând click AICI.

Înregistrarea integrală a festivităţii de premiere o puteţi viziona mai jos:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: