Peste 20 de garaje sparte în apropierea sediului Poliției din Turda! (UPDATE)

650__optimized_12026_dc94c23eeb098c0b6a90889240095606_1480x800_v2.jpg

Peste 20 de garaje au fost sparte noaptea trecută pe strada Dragalina din Turda, nu departe de sediul Poliției! Un turdean acuză că polițiștii locali nu-și mai fac simțită prezența în cursul nopții, pentru a preîntâmpina astfel de fapte, fiind interesați doar de sancțiuni aplicate peste zi.

”A inceput deja, sezonul de spargeri, mai devreme decat ne asteptam! Pe str. Dragalina, langa Politia Turda, s-au fortat mai multe garaje! Repet, mai multe pentru ca, din cate se pare, numarul acestora la o prima constatare, depaseste 20 de unitati!

Am si o intrebare, Politia Locala ce pazeste? Sunt angajati doar ca sa ne amendeze, sau au in atributii si siguranta cetatenilor si a bunurilor acestora? Ziua, sunt grupuri de cate 4-5 agenti, la povesti in centru, sa le fie simtita prezenta. Si sunt prezenti doar cu procesele verbale de sanctionare! Noaptea, nu vezi unul pe strada! Stim ca este lipsa de personal insa poate ar fi bine sa vedem o organigrama precum si repartizarea lor pe sectoare. Eu daca as avea putere de decizie, tot ce nu se poate recupera de la HOTI, le-as imputa din salar!”, a spus Florin Chira.

UPDATE:

”Poliția a fost sesizată, momentan sunt desfăsurate activități, neputând fi făcute publice mai multe date.”, a transmis IPJ Cluj.

Foto: arhivă.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top