m install
nello construct

Peste 18.000 de persoane au vizitat Salina Turda de Rusalii!

floris

Salina Turda a fost destinația preferată pentru 18.000 de turiști în minivacanța de Rusalii. Recordul de vizitare a fost stabilit însă de Paște.

De sărbătorile pascale au fost atunci peste 20.000 de persoane. Acum în minivacanță, 18.435 de vizitatori au trecut pragul obiectivului turistic.

Cătălina Podar, șef Serviciu Turism spune că în Duminica Rusaliilor a fost cel mai mare aflux de vizitatori, mai exact 4.422 de turiști.

„În acest an, minivacanța formată cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului și a Sărbătorii Rusaliilor, a direcționat către Salină un număr total de 18 435 de vizitatori.

Cea mai aglomerată zi a fost chiar Duminica Rusaliilor, când nu mai puțin de 4422 de turiști s-au bucurat de clipe minunate în cel mai spectaculos subteran din lume!” a declarat pentru TurdaNews, Cătălina Podar.

Dacă e să vorbim despre planurile de dezvoltare ale Salinei Turda, modernizările imediate includ:  reamenajarea pavilionului intrării Principale din Aleea Durgăului nr.7 și extinderea și modernizarea parcării din aceeași locație, Aleea Durgăului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: