m install
nello construct

Perioada reducerilor: La Fun Shop Park Turda poți cumpăra tricouri și la jumătate de preț! Și nu numai!

floris

Dacă ți-au mai rămas bani după sărbători acum e momentul să-i folosești pentru că a început perioada reducerilor în mai toate magazinele.

Fie că vorbim de produse alimentare sau nealimentare, găsești orice „marfă” pe măsura buzunarului tău.

Am dat o raită pe la mall-ul turdean, Fan Shop Park Turda și am descoperit produse și la jumătate de preț, sau chiar mai ieftine. Practic ai de unde alege fie că se caută încălțăminte, îmbrăcăminte, produse pentru curățenie, mâncare pentru animale de companie etc.

Găsești tricouri la jumătate de preț, ce-i drept vara însă e departe dar le poți cumpăra de acum să le folosești în sezonul estival. De asemenea sunt reduceri și la bluze, pantaloni, geci undeva între 15 și 30% depinde de articol și de magazin.

Găsești reduceri bune și la încălțăminte și chiar branduri celebre. Poți achiziționa o pereche de ghete de damă și la 90-100 de lei deși în mod normal acestea costă dublu. Plus un magazin de încălțăminte are o ofertă de nerefuzat: „La două perechi, primești una gratis!”.

Fiecare comerciant încearcă să-și atragă clienții în felul său, având în vedere că lunile ianuarie-februarie sunt luni „dificile” din punct de vedere economic iar activitatea intră într-o perioadă de stagnare. Oamenii au cam rămas fără bani după sărbători când am cheltuit cu sau fără folos, pe principiul „că doar o dată în an e Crăciunul!” la fel și Revelionul că după…..Dumnezeu cu mila! 🙂

În luna septembrie a anului 2022 polonezii de la Scallier au inaugurat primul mall în orașul nostru- Fun Shop Park Turda.

De atunci mii de persoane au devenit clienții magazinelor care se întind pe suprafața respectivă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: