nello construct

VIDEO – Pericol la Cluj! Incendiu la un tablou electric, lângă o conductă de gaz! (UPDATE 2)

Pompierii clujeni au fost alertați după ce a izbucnit un incendiu la un tablou electric situat pe o stradă din Cluj-Napoca, care se află în imediata vecinătate a unei conducte de gaz metan.

”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor cu o autospecială la un incendiu care a izbucnit de la un tablou electric de pe un stâlp situat pe Bulevardul Muncii și care s-a extins la o țeavă de alimentare cu gaze din municipiul Cluj-Napoca.”, a transmis ISU Cluj.

UPDATE, ora 19.57:

Pompierii sunt încă la fața locului asigură măsuri de prevenire a incendiilor, având în vedere că au fost necesare măsuri pentru oprirea gazelor și a energiei care alimenta tabloul electric.

UPDATE, ora 20.39:

Focul a fost stins, a fost necesară evacuarea întregului volum de gaze din conductele înainte de a acționa pentru stingerea incendiului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: