marian morar
m install
nello construct

Pereții Spitalului Municipal Turda au început să prindă culoare (FOTO)

zamblau eugen

Secția de pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Turda a început să prindă culoare datorită unui proiect implementat de Biblioteca Municipală „Teodor Murășanu” și clubul Rotaract Turda.

Lei, zebre, șerpi, papagali și alte elemente specifice junglei au început să apară pe pereți datorită bibliotecarelor și a voluntarilor Rotaract.

Dana Deac, Cristina Docze, Gabriela Hornoi şi Gabriela Oseacă au  conturat azi o zebră, un soare, un şarpe, un papagal, o altă pasăre, liane, palmieri, floră din junglă şi au umplut cu culoare din elementele desenate în zilele trecute.

Mâine (21 septembrie) intenţionăm să prelungim programul de lucru pentru a termina de desenat toată partea dreaptă a palierului şi ultimii 2 pereţi de pe partea stângă. Dacă apucăm să umplem şi cu culoare din desenele făcute, vom fi supermulţumite.”, transmit reprezentanții bibliotecii pe rețelele de socializare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2