nello construct

Percheziții la Cluj, Timișoara și Mehedinți într-un dosar de trafic de droguri

Mai multe persoane au fost reținute într-un dosar de trafic de droguri. Perchezițiile au avut loc în cursul zilei de miercuri la Cluj, Timișoara și Mehedinți.

S-a reținut că, în perioada ianuarie-octombrie 2023, inculpații au deținut, intermediat și comercializat direct droguri de mare risc, cocaină și 3-CMC, cunoscut drept cristal.

În după amiaza aceleași zile, unul dintre inculpați a fost oprit, în trafic, asupra sa fiind găsite cantitățile de doua grame cocaină și un gram 3-CMC (droguri de mare risc), deținute în vederea comercializării.

Au fost puse în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară pe raza județelor Timiș, Cluj și Mehedinți, fiind identificate și ridicate cantitățile de 1,05 kilograme cocaină, 1,1 kilograme 3-CMC (cristal), 600 grame canabis, 9 comprimate ecstasy, 2 timbre LSD, sumele de 1275 euro, 601 USD și 9600 lei, 10 telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.

„În cursul acestei zile, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți , Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și jandarmilor din Grupările Mobile de Jandarmi Timișoara și Cluj” precizează DIICOT într-un comunicat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: