marian morar
m install
nello construct

Percheziții la Cluj și în mai multe județe din țară într-un dosar de evaziune fiscală și contrabandă cu țigări

zamblau eugen

În această dimineață, polițiștii de investigare a criminalității economice pun în aplicare 111 mandate de percheziție domiciliară și 21 de mandate de aducere, pentru destructurarea unor grupări infracționale și exploatarea probatoriului în dosare penale complexe.

Concret, oamenii legii efectuează cercetări privind infracțiuni de evaziune fiscală și contrabandă cu țigări.

Astfel, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 45 de percheziții domiciliare (12 în București, 8 în Buzău, 2 în Ilfov, 2 în Timiș și câte una în Argeș, Arad, Alba, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Gorj, Hunedoara, Iași, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Suceava, Sibiu, Vâlcea) și pun în executare 7 mandate de aducere.

Activitățile sunt derulate într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, privind infracțiuni de evaziune fiscală, spălarea banilor, exercitarea fără drept a unei profesii, vătămare corporală și fals intelectual.

La activități, participă polițiști specializați în investigarea criminalității economice, de investigații criminale precum și specialiști criminaliști și echipe de luptători ai serviciilor pentru acțiuni speciale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2