Pentru nostalgici: Cum era parada motocicletelor prin Turda în 1958?

nello construct

În urmă cu câțiva ani la Turda se organiza o paradă a motocicletelor de epocă la care participau, motocicliști din țară dar și străinătate, în special din Ungaria și Germania.

Evenimentul era organizat anual de Transilvania Riders MC pe un circuit închis în centrul istoric al municipiului Turda.

Zeci de motociclişti participau la paradă prin tot oraşul. În competiţia respectivă nu învingătorul era important, ci participarea la o întâlnire devenită de tradiţie.

Din păcate evenimentul a fost sistat. Periodic motocicliștii fac totuși astfel de întâlniri, dar nu o paradă a motocicletelor de epocă.

Prin 1958 o astfel de cursă a fost surprinsă prin centrul Turzii, semn că orașul nostru are o veche tradiție în acest domeniu, iar fotografia de arhivă spune multe în acest sens.

Foto/I Love Turda.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: