m install
nello construct

Pensionarii primesc compensaţii băneşti pentru tichetele de călătorie

floris

Instituţiile publice centrale şi locale, cu excepţia celor finanţate integral din venituri proprii, nu vor acorda nici anul viitor tichete de masă, conform proiectului de buget pe 2009. Aproximativ două milioane de salariaţi beneficiază în prezent de tichete de masă, iar costurile generate de acordarea acestor tichete sunt suportate în totalitate de către angajator.

Proiectul de buget pentru anul viitor mai prevede că pensionarii beneficiază de o compensare în bani pentru tichetele de călătorie pe calea ferată neutilizate începând cu 2010 şi că pentru anul 2008 nu beneficiază de această facilitate. Un proiect elaborat în luna iunie de Ministerul Muncii şi prezentat pe site-ul instituţiei în dezbatere publică prevedea că pensionarii care nu utilizează tichetele de călătorie pe calea ferată până la sfârşitul anului vor putea solicita, la casele de pensii de care aparţin, compensarea în bani a acestora.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: