m install
nello construct

Pelici: „A doua repriză am fost penibili!”

floris

La conferinţa de presă care a urmat după meciul de la Mioveni, tehnicianul „vulturilor roşii”, Alexandru Pelici, a fost tranşant în concluzii, spunând că „a doua repriză am fost penibili” şi că „trebuie să lăsăm nasul jos şi să muncim”.

„A fost o victorie meritată a gazdelor, fără nici un fel de dubiu. Noi din păcate nu suntem ceea ce credem noi că suntem. E mult de muncă şi sunt multe de pus la punct. Trebuie să lăsăm nasul jos şi să ne vedem de treabă! Dacă nu vom câştiga meciul de acasă, de sâmbătă, cu Târgu Mureş, gluma se îngroaşă. Pot să spun că în a doua repriză aici a fost dezastru. Au fost jucători care n-au apucat să joace până acum, pentru că am venit fără 5 titulari, dar asta nu e o scuză pentru gafele monumentale pe care le-au făcut. La 0-1 am revenit foarte repede şi speram la mai mult. Jocul ne dădea dreptate să sperăm la mai mult. Am avut două ocazii monumentale. În loc să fie 3-1… Trebuie să trecem la muncă pentru că fiţele nu ne ajută. Eu am venit la Turda cu sufletul deschis, să facem treabă şi cine nu e pe aceeaşi lungime de undă cu mine, atâta timp cât voi fi eu, nu voi accepta nici un compromis. A doua repriză am fost penibili. Ne întreceam în gafe. Păcat că n-am reuşit să fac schimbarea mai repede”, a spus Pelici, vizibil afectat de evoluţia inexplicabilă a unor jucători de-ai săi.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: