m install
nello construct

Pe surse: Conflictele dintre USR Turda și PLUS Turda, tranșate la Cluj!

floris

USR și PLUS se vor întâlni în această după-amiază la Cluj-Napoca, unde vor încerca să-i convingă pe Andrei Suciu (USR) și pe Simona Baciu (PLUS) să-și dea mâna, după ce USR Turda este în conflict deschis cu PLUS Turda, pe motiv că cei din urmă nu ”fac lista de candidaturi” așa cum le-ar place celor de la USR, iar cei de la PLUS nu-l plac pe candidatul USR (Andrei Suciu), pentru că ar fi un personaj ”fără ocupație” (nu are loc de muncă) și că ar fi fost implicat în scandalul de la Zoo Turda, pe vremea când era angajat în Primărie de fostul primar Tudor Ștefănie, perioadă în care ar fi ascuns neregulile cu iz penal de acolo (jaf de milioane de lei din banul public, lucrările fiind neterminate nici în prezent!).

Pe de altă parte, cele două grupări, în ciuda faptului că sunt într-o alianță asumată pe toate palierele, de la nivel național, până la nivel județean și la cel de localitate, nu par a fi deloc compatibile.

Andrei Suciu, candidatul USR Turda pentru funcția de primar și președintele Asociației T9, a lansat un atac dur la adresa Simonei Baciu, prin intermediul asociației pe care o conduce.

”Simona e în PLUS.

Fosta directoare a Salinei, om de încredere al lui Tudor Ștefănie, își dorește un post de consilier local. Motiv pentru care s-a înscris în PLUS.

Haideți să ne imaginăm că după alegerile locale din iunie, consilierii USR-PLUS ar cere un audit al activității Salinei din ultimii ani. Cum ar vota consilierul local PLUS Simona Baciu o solicitare de acest gen? 

Sau, un alt exemplu: un audit al programului de școlarizare a nămolarilor, derulat tot la Salina Turda. Program organizat de Oana Matei și Gianina Matei, sub atenta coordonare a lui Cristi Matei. Peste 2 milioane RON primiți din fonduri europene, zero nămolari. Mii de porții de mâncare decontate prin firme de catering, nimeni nu știe ce gust au avut sandvișurile.

Așteptăm un PLUS de informații de la Simona pe temele mai sus menționate”, este atacul lansat de USR, prin intermediul T9.

De partea cealaltă, cei din PLUS susțin, pe surse, că atacurile celor de la USR sunt nefondate, pentru că Simona Baciu nu are nicio problemă de natură penală, așa cum are Andrei Suciu, cel care i-a protejat pe cei care au jefuit Zoo Turda de milioane de lei și care poate fi cercetat din moment în moment, pentru tăinuire și pentru favorizarea infractorului (vulnerabilitate concretă, în cazul depunerii unei plângeri penale).

Cei de la PLUS pun atacurile lui Andrei Suciu, prin intermediul T9, pe seama faptului că acesta își dorește cu ardoare să câștige Primăria, pentru a șterge toate urmele care l-ar putea incrimina penal. În plus, printre candidații de la USR ar fi mulți traseiști politici, iar candidaturile lor ar putea aduce deservicii alianței și scorului electoral.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: