marian morar
m install
nello construct

”Pe o bancă”… cu doi actori turdeni, care și-au început activitatea la Turda în același an, 1990!

zamblau eugen

Mâine, de la ora 19.00, în Sala Mare a Fabricii de Teatru din Turda (intrare din Piața Romană), cei interesați pot lua parte la piesa de teatru ”Pe o bancă”, în care îi pot reîntâlni pe doi dintre actorii turdeni cei mai vechi din instituția teatrală turdeană, Doina Șoproni și Cornel Miron.

”Știați ca prima colaborare a actriței Doina Șoproni cu actualul Teatru Național Aureliu Manea Turda a avut loc în anul 1990?

Știați că actorul Cornel Miron a lucrat prima dată la TNAMT în același an, 1990?

Ce coincidență! Haideți să îi vedeți jucând tot în același timp mâine, de la ora 19:00, la fabrica de Teatru Turda comedia „Pe o bancă” regia Muriel Manea!”, a transmis Teatrul Național ”Aureliu Manea” Turda.

Bilete online aici: https://eventbook.ro/theater/bilete-pe-o-banca…

„Omul s-a născut să se simtă incomplet, așa că prin prisma unui program lăuntric, își caută mereu jumătatea pentru validarea conceptului de întreg. Pe stradă, în autobuz, în metrou, în parc, la teatru, la film, la locul de muncă și în nenumărate alte locuri omul își caută completarea. 

În spectacolul nostru se întâlnesc doi căutători pe o bancă, ambii devenind vânători și vânați în același timp, prin diverse perspective subiective. Când vine vorba de această obsesie în căutarea întregului numit dragoste, totul devine subiectiv, relativ, haotic, nebunesc, urât, frumos, trist, vesel și așa mai departe. 

Ce e dragostea de fapt? O comedie neagră.”, spune regizorul Muriel Manea, nimeni alta decât fiica marelui regizor turdean Aureliu Manea, care a fost considerat un regizor reformator și un artist vizionar și în a cărui onoare teatrul turdean îi poartă numele.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2