nello construct

Paysafecard, metoda de depunere preferată în cazinourile online din România

Cum plătești online cu bani cash? Folosești paysafecard. Paysafecard este cea mai populară metodă de plată online, dar care îți permite să folosești bani lichizi. Este în topul preferințelor clienților pentru depunerile în contul de cazinou pentru că este practică, nu aplică taxe și oferă discreție. Află unde poți depune și de ce ne place atât de mult paysafecard.

Cele mai bune și sigure cazinouri folosesc paysafecard

Dacă vrei să știi care sunt cele mai bune cazinouri cu paysafecard în România, află mai multe informații aici. Nu ai doar cele mai bune cazinouri din online-ul românesc cu paysafecard, ai o selecție de cazinouri licențiate, sigure, cu bonusuri interesante, la care îți poți face cont rapid. Sunt câteva avantaje incontestabile pentru a folosi aceasta metodă de plată.

• Depunerea se face cu bani cash la stațiile de plată

• Depui orice sună până la 200 RON, fără înregistrare

• Ai control mai bun asupra banilor depuși

• Ai nevoie doar de codul tău din 16 cifre pentru a plăti

• Nu este nevoie de niciun fel de date cu caracter personal

• Fără cont bancar și fără card de credit

• Plătești fără înregistrare sau cont de client

• Poți opta pentru înregistrare pentru beneficii extinse

Cea mai practică metodă de depunere online rămâne cardul de credit, dar paysafecard este cu siguranță metoda preferată pentru depunerea cash. Alimentezi rapid, fără probleme, la una dintre stațiile de plată. Primești în schimb un cod unic de încărcare din 16 cifre. Cu el alimentezi practic contul de jucător. Nu ai nevoie de nimic altceva.

De ce este sigur și avantajos să folosești paysafecard?

Majoritatea dintre noi apelăm la plata cu cardul când achiziționăm ceva online sau dacă facem o depunere în contul de jucător al cazinoului. La plata cu cardul trebuie verificată metoda de plată, pentru că se plătește doar cu un card care aparține deținătorului de cont. Plata cu paysafecard se poate face fără verificarea metodei de plată. Te oprești la orice stație de plată și alimentezi. Tranzacțiile nu sunt vizibile, ai parte de mai multă discreție.

Doar pentru că nu este nevoie de identificare pentru plata cu paysafecard, iar depunerea se poate face fără conținut de date personale, nu înseamnă că metoda este suspicioasă sau nesigură. Stațiile de plată sunt la îndemâna oricui, în locuri publice, de obicei supermarketuri. Cu toate că poate alimenta un cod paysafecard și un adolescent de 17 ani, el nu va putea folosi codul de alimentare în cazinoul online, pentru că nu poate valida un cont de cazinou.

La plata cu cardul online, poți avea tendința să alimentezi fără să-ți limitezi depunerile la banii pe care ți i-ai permite pentru distracția la cazinou. Dacă depui cash, prin paysafecard, limita maximă de depunere este rezonabilă. Poți să-ți limitezi depunerile și să controlezi suma pe care o aloci distracției, astfel îți gestionezi eficient economiile din salariu.

De unde cumperi și cum folosești paysafecard

Poți să obții un cont paysafecard sau să achiziționezi un card cu cod preplătit din foarte multe locații din România. Cele mai la îndemână sunt stațiile de plată pe care deja sigur le știi din supermarketuri. Paysafecard are și parteneri de încredere, cu notorietate și longevitate pe piață, cum ar fi Poșta Română.

• Alege un punct de vânzare

• Alege suma pentru achiziția codului unic

• Plătește la aparatul de plată sau la angajatul chioșcului

• Încarcă contul de jucător

Pașii pentru achiziția cash sunt simpli. Clienții cazinourilor care aleg plata paysafecard aleg practic achiziția cash, nu online cu cardul. Se folosesc de bani lichizi și așa doresc să-și facă achizițiile. Însă sunt și persoane care nu doresc neapărat achiziția cash, cât doresc discreție, fără transferuri bancare. Practic, ar dori să plătească online, dar nu cu cardul.

Achiziția paysafecard online

Un cod de plată paysafecard este posibilă prin achiziția online a unui cod de plată. Achiziția online se poate face prin descărcarea aplicației disponibilă pentru în AppStore sau Google Play. Achiziția online nu este comisionată. Cumperi un paysafecard de 50 RON, primești 50 RON pentru cheltuielile online. Ca să achiziționezi un cod preplătit trebuie să parcurgi pașii următori.

• Te loghezi cu datele tale paysafecard sau epin. Dacă nu ai cont, înregistrează-te gratuit, în câteva minute.

• Cumpără un cod prepaid cu ajutorul serviciilor bancare online sau printr-o altă metodă de plată de încredere.

• Utilizează paysafecard în cazinouri sigure sau poți încărca și în contul tău paysafecard.

Dacă vrei servicii extinse înregistrează-te gratuit, în câteva minute. Dacă îți faci cont paysafecard poți să depui în contul de cazinou până la 400 RON. Din nou o sumă rezonabilă, pe care o poți plăti simplu, utilizând datele de autentificare. Îți poți gestiona plățile online, iar cupoanele se pot achiziționa din magazinul online.

Metodă de plată prezentă în aproape toate cazinourile online

Metoda de plată paysafecard este cea mai des întâlnită în cazinourile online, imediat după cărțile de credit. Este atât de apreciată de clienți, dar și foarte sigură, încât a ajuns să ocupe locul doi în preferințele clienților cazinourilor. Ca să alimentezi contul online trebuie să urmezi 5 pași simpli.

  1. Fă-ți un cont de client la unul dintre cazinouri.

  2. Apasă butonul Casierie și alege metoda de depunere paysafecard.

  3. Folosește codul preplătit achiziționat de la stațiile de plată sau online.

  4. Suma încărcată apare în contul tău ( taxă de 2% încasată la bugetul de stat).

  5. Stabilește mizele de pariere și distrează-te în cazinouri licențiate.

Folosește metoda de plată dacă preferi să cheltuiești banii cash, nu doar pe cei online. Alege această metodă dacă-ți place discreția. Profită de limitele metodei de plată pentru a depune doar sumele pe care le ai alocate pentru distracția în cazinou. Achiziționează codul preplătit de la orice stație de plata, chioșc sau online, din aplicație.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: