m install
nello construct

Patru medalii pentru karateka turdeni la Cupa Rapid

floris

În data de 06.09.2015 a avut loc la București a- II – a ediție a Cupei Rapid , oranizată de Clubul Sportiv Rapid București în colaborare cu Federația Romînă de Karate W.K.C, o competiție care deschide partea a doua a calendarului competițional al Federației noastre.

La startul competitiei s-au aliniat 400 de sportivi din întreaga țară și din toate Federațiile de Karate din România această editie fiind deschisă tuturor.

Clubul sportiv Samurai Turda a deplasat doar 4 sportivi deoarece imediat după întoarcerea de la Campionatul European de la începutul lunii am intrat într-o vacanță de refacere fiind un an jumatate plin de evenimente si de competiții la care a trebuit să ținem ștacheta sus. Sportivii care au reprezentat clubul la această competiției sunt: Lazăr Ariana, Bărbat Bianca, Urcan Diana și Rotaru Cosmin, reușind să cucerească 4 medalii, 1 de aur și 4 de bronz.

Medalia de aur a fost cucerită de Rotaru Cosmin care a reușit să se impună la kata 15-17 ani, iar cele 4 medalii de bronz a fost câstigate de echipa formata din Lazăr Ariana, Bărbat Bianca si Urcan Diana la kata echipe 15-17 ani și Urcan Diana la Kata individual 15-17 ani.

Am dori pe această cale să felicitam sportivi care au participat, deși au venit după o perioadă de 3 luni de repaus s-au prezentat destul de bine. Știam că va fi un concurs greu , un concurs cu un nivel ridicat, mai ales că au participat și alte Federații; mulți sportivi , multe echipe , nivel ridicat si pentru mine ca antrenor având în vedere pauza relativ mare pe care am luat-o, consider că rezultatele au fost bune. Va urma o perioadă de 2 săptămâni pentru a reintra în formă pentru că în 26-27. 09. 2015 va avea loc Cupa României, a doua competiție ca importanță după Campionatul Național unde atât eu cât și sportivii avem pretenții mari și, ne dorim rezultate bune pentru a putea intra din nou în atenția conducerii Federației la formarea loturilor naționale care vor reprezenta România la următoarele Campionate Mondiale și Europene.

Pe această cale am dori să aducem mi de mulțumiri celor care la ultimele evenimente au fost alături de noi și ne-au ajutat să facem cea mai importantă deplasare din Belgia la Campionatul European, la cantonamentele Federației și la Cupa Rapid așa că multumim în primul rând Domnului Primar Tudor Ștefănie care este alături de noi de fiecare dată, mulțumiriile noastre se îndreaptă către cele două societăți care ne-au ajutat în această vara și anume S.C Turda Salina Durgău condusă de Domna director Baciu Simona căreia îi mulțumim pentru tot ce a făcut pt noi și pentru tot ajutorul și sprijinul necondiționat pe care l-am avut din partea dânsei și S.C Domeniul Public Turda, I&C Transilvania, Cabana Buru reprezentata prin domnul consilier Emil Molnar, Domnului Dorel Corpodean, parintilor in mod special pentru increderea pe care ne-o acorda si nu in ultimul rand tuturor celor care sunt langa noi cu sufletul si traiesc fiecare emotie din competiti alături de noi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: