nello construct

Patronul restaurantului SunGarden cere dreptul la replică: Niciun invitat la nuntă nu a făcut toxiinfecție alimentară!

După ce s-a trezit cu acuzații grave, localul închis și o amendă consistentă, patronul localului SunGarden din Cluj, a declarat pe rețelele de socializare că este vorba de o „minciună ca armă de denigrare și distrugere”.

Dragi prieteni, zilele acestea au fost zile grele pentru comunitatea #SunGarden. Interese meschine au lovit in imaginea brandului nostru în mod nedrept, folosind minciuna ca armă de denigrare și distrugere. O parte din massmedia a transmis mult venin și dizgrație despre  #SunGarden, cu impact secundar evident asupra oaspeților noștri. S-a împrăștiat astfel cu noroi în echipa #SunGarden – de la povești despre alimente expirate,  până la anunțuri publice despre toxiinfecții alimentare a unora din cei care au participat la nunta din 23.09.23 (unii au  mers până la spune că toxiinfecțiile au apărut la toți participanții!) Toate acestea au apărut in diferite publicații locale.

Greu de apărat adevărul în astfel de situații!

Doar ca există  Dumnezeu, oameni și instituții care au și valori adevărate.

Din puhoiul mediatizat de ,,intoxicați”,  vă prezentăm situația reală a „îmbolnăvirilor”, conform cu răspunsul oficial dat de Direcția de Sănătate Publica Cluj – instituția abilitată să se ocupe de acest lucru,

În imagine aveți răspunsul primit de la DSP la solicitarea  #SunGarden.

Concluziile corecte vor fi trase după buna (sau reaua) credință a fiecăruia.”, a scris Nicolae Căpușan pe rețelele de socializare, alături de răspunsul primit de la DSP.

Reamintim că, inițial s-a scris despre acest subiect pe TurdaNews în 27 septembrie, când un clujean reclama faptul că mâncarea de la o nuntă organizată la SunGarden în 23 i-a cauzat „o diaree de toată frumusețea”.

Nuntații au făcut reclamație la Protecția Consumatorului care a făcut un control localului în urma căruia a descoperit mai multe nereguli. Astfel, localul a fost închis până la rezolvarea problemelor, iar patronii au fost amendați cu 60.000 de lei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: