marian morar
m install
nello construct

Pârtia de începători de la Buscat se deschide astăzi

zamblau eugen

Pârtia de începători de la Buscat, din comuna Băișoara, județul Cluj este una dintre primele pârtii care se deschid în sezonul de iarnă 2022-2023.

Buscat Resort își așteaptă vizitatorii chiar de astăzi, 30 noiembrie, atât cu pârtia de 100 metri și cu banda de urcare dedicată, cât și cu o pârtie de sanie, cu restaurant și pensiune funcționale. Tot astăzi se deschide și Buscat Academy, școala de schi de pe pârtia din Băișoara.

Reprezentanții pârtiei s-au pregătit intens pentru cei care vor să-și petreacă minivacanța de Ziua Națională la munte. Pe pârtie va fi zăpadă perfectă pentru sporturile de iarnă, chiar dacă nu va ninge, pentru că în fiecare noapte au fost și vor fi puse în funcțiune tunurile de zăpadă.

„Dacă nu aveți sanie, nu e motiv să nu veniți la zăpadă. Centrele de închirieri de la baza pârtiei vor fi și ele deschise începând cu 30 noiembrie. Turiștii pot închiria echipamente de schi, dar și sănii” anunță administratorii domeniului schiabil.

Reprezentanții Buscat spun că fac toate eforturile pentru ca pârtia albastră, care are o lungime de 1.300 de metri, dar și telescaunul, să fie practicabile până la sfârșitul acestei săptămâni.

Citește și:

Ce tarife se vor practica anul acesta pe pârtia de la Buscat?

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2