Parcul Teilor, proaspăt salubrizat și igienizat

parcul teilor turda

Primăria Turda a transmis că în cursul zilei de azi s-a făcut salubrizarea și igienizarea Parcului Teilor de la Materna, iar cu această ocazie a transmis un mesaj celor care frecventează acest parc, să păstreze curățenia.

”După ce au fost curățate toate aleile parcului și spațiile verzi din parc, au fost văruite bordurile și trunchiurile copacilor.

În zilele de vară când optați pentru o plimbare în parc avem rugămintea să păstrați curățenia și să aruncați deșeurile la coșul de gunoi.”, a transmis Primăria Turda.

Nu de puține ori, zona Parcului Teilor este devastată de mizeriile aruncate peste tot.

Mulți turdeni sunt oripilați, pentru că nu se iau măsuri mai drastice împotriva celor care fac astfel de gesturi, în condițiile în care s-a dovedit că nu merge doar cu ”vorba bună”.

”Dragi turdeni, avem un oraș frumos de care avem grijă și pe care îl dezvoltăm din toate punctele de vedere, prin toate demersurile noastre.

Dacă iubiți acest oraș, nu mai tolerați lipsa de respect și mizeria. Atrageți atenția celor din jurul vostru, celor care, cu o totală lipsă de respect, împrăștie peste tot mizerie, coji de semințe, pet-uri și nesimțire. Dacă nu aveți curaj, anunțați autoritățile sau scrieți-ne despre astfel de cazuri și haideți să avem cu toții grijă de orașul nostru drag.

Cât de frumos este să fie curățenie și cât de ușor ar trebui să fie să păstrăm un mediu curat, în care să ne facă plăcere să ne petrecem timpul.

Implicați-vă alături de noi!”, a transmis și primarul Cristian Matei.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top