m install
nello construct

Parchetul Turda vine cu precizări privind dosarul penal în care ar fi vizat un angajat al Primăriei Turda

floris

Săptămâna trecută, unele organe de media au prezentat o informație privind o descindere a polițiștilor la Primăria Turda, unde ar fi verificat destinația pe care au luat-o dalele vechi ridicate din centrul Turzii, menționându-se că ar fi vorba despre un director din instituție, iar prejudiciul ar fi de circa 15.000 de euro.

Pentru că TurdaNews este un organ de media serios, noi am preferat să oferim o informație verificată. Pentru că, în calitate de jurnaliști, este foarte ușor să obții informații de la instituțiile abilitate implicate.

Mai întâi, am solicitat informații de la DGA structura Cluj, pentru că asta era informația inițială. În 18 ianuarie 2024, aceștia ne-au precizat că ofițerii DGA au desfășurat ”activități procedurale la data de 17.01.2024, la sediul primăriei Municipiului Turda, în baza ordonanței de delegare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda”. Însă, nu au oferit niciun detaliu, direcționându-ne spre Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda.

Lucru pe care l-am făcut și astfel am solicitat informații celor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda. care ne-au răspuns azi, precizând că e vorba despre ”cercetări într-un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și delapidare”, confirmând existența unui mandat de percheziție la sediul Primăriei Turda.

Însă, s-a precizat că ”la acest moment nu s-au formulat acuzații penale față de nicio persoană, dosarul fiind în faza urmăririi penale in rem”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: