nello construct

Parcare în centrul Turzii, pe terenul unui consilier local! Câți bani primește pentru asta?!

Consilierul local Joldeș Mircea-Traian (PNL) și-a oferit un teren deținut în centrul municipiului Turda, pentru amenajarea unei parcări, având în vedere că prin lucrările recente de modernizare s-au eliminat parcările din apropierea zonei pietonale, dar și mai multe parcări de pe strada Libertății și Piața 1 Decembrie 1918, pe unde a fost amenajată pista de biciclete.

Mai precis, este vorba despre un teren de 512 mp, situat în Piața Republicii nr. 49 (în zona OTP Bank), care a fost oferit spre concesionare pentru o perioadă de 10 ani, contra sumei de 1.750 de lei/lună. Terenul este deținut de societatea Maximal Com SRL, la care consilierul local PNL este acționar unic.

”În fapt, prin implementarea proiectului intitulat “Revitalizarea spaţiului pietonal din centrul istoric al Municipiului Turda, construire autobază şi amenajare park and ride” şi a proiectul denumit ”Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona centrală a Municipiului Turda”, ambele finanţate prin Programul Operaţional Regional 2014 — 2020, Axa prioritară 3 – sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, locurile de parcare din zona centrală au fost desfiinţate, determinând necesitatea de a se identifica soluţii pentru amenajarea unor noi locuri de parcare în alte locaţii.

În aceste condiţii, în urma verificărilor în teren, efectuate de serviciile de specialitate ale Primăriei Municipiului Turda, a fost identificat terenul în suprafaţă totală de 512 mp, situat în Turda, str. Piaţa Republicii nr. 49, proprietatea S.C. MAXIMAL COM S.R.L, care se pretează pentru amenajarea unei parcări publice.”, a motivat administrația locală interesul pentru acest teren.

TurdaNews a dezvăluit intenția administrației locale de a face niște parcări publice în zona centrală încă de acum o lună, când v-am prezentat că se intenționa închirierea unui teren de 1000 mp, al Baroului Cluj, care oferă accesul dinspre strada Axente Sever spre un teren din zona centrală, unde ar urma să se construiască parcări publice.

Citește și: Unde vrea să facă Primăria Turda o parcare publică, în zona centrală?!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

3 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: