Parapeții depozitați pe marginea DN1 au fost mutați

parapeți mutați

Luni drumarii și-au făcut treaba pe DN1, între Cluj Napoca și Turda și au mutat vechii parapeți de pe marginea drumului.

La începutul lunii octombrie deputatul USR PLUS Cluj, Viorel Băltărețu, făcea un apel public pentru înlăturarea parapeților vechi de pe marginea DN1 Turda-Cluj, după ce în urmă cu 4 luni, în momentul în care au fost înlocuiți, a solicitat în mod direct celor de la DRDP Cluj să ia măsuri pentru ca aceștia să fie îndepărtați, însă… nimeni n-a făcut nimic!

Între timp, au avut loc câteva accidente rutiere, care s-au agravat ca pagube și din cauza parapeților abandonați pe marginea drumului.

În cursul zilei de luni, parapeții au fost mutați iar carosabilul a fost degajat.

„La începutul lui octombrie făceam și aici, în mod public, o solicitare pentru relocarea parapeților de pe marginea DN1, care creșteau riscul agravării accidentelor detorate părăsirii carosabilului.

Le mulțumesc autorităților pentru mobilizare și apreciez că acțiunea a fost demarată în porțiunea de șosea cu frecvență mare a accidentelor!

Sper că relocarea va continua, în cel mai scurt timp, pe întreg tronsonul dintre municipiile Cluj-Napoca și Turda, pentru a evita noi accidente în zonă” transmite deputatul clujean.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top