marian morar
m install
nello construct

Până sâmbătă, persoanele afectate de explozia din blocul Cimentul, se vor muta înapoi

zamblau eugen

Viceprimarul municipiului Turda, Mircea Irimie, a declarat în această seară, într-o emisiune de la postul local One TV Turda, că până sâmbătă, persoanele afectate de explozia unei butelii de gaz, în blocul Cimentul, vor putea să se mute înapoi în locuinţe.

 

Viceprimarul a spus că au trebuit înlocuite mai multe geamuri la blocul respectiv, s-azu pus 15 uşi (la locuinţele de pe palierul afectat de explozie), s-a reabilitat baia de la acel nivel şi s-a construit un zid despărţitor între două locuinţe, care a picat din cauza exploziei. Valoarea totală a lucrărilor se ridică undeva la 40.000-50.000 de lei, conform spuselor viceprimarului.

"Mâine, cel târziu sâmbătă, locatarii se pot muta. Au fost unele probleme cu uscarea peretelui care a fost refăcut, pentru că este iarnă. Am verificat inclusiv instalaţia electrică, cu această ocazie. De altfel, am decis să facem o comisie care să verifice toate blocurile de acest gen, care nu sunt racordate la intalaţia de gaz, pentru a preîntâmpina astfel de situaţii, pentru că pot fi victime. În acest caz, a fost şi un noroc. Vecinii i-au tot atras atenţia persoanei în locuinţa căreia s-a produs explozia, că miroase a gaz, dar acesta nu a acordat importanţă. Norocul a fost că butelia s-a golit, pentru că în cazul în care explozia se producea cu butelia plină, catastrofa era mai mare", a spus Mircea Irimie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2