m install
nello construct

Până pe 15 mai trebuie finalizate lucrările de igenizare a cursurilor de apă din judeţul Cluj!

floris

Specialiştii clujeni au prezentat astăzi în şedinţa Colegiului Prefectural rezultatele Campaniei de Verificare a stării cursurilor de apă de la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale din judeţ, verificări derulate în perioada martie-aprilie 2012.

Au fost verificate în teritoriu 80 de cursuri de apă de pe raza a 44 de localităţi din bazinul hidrografic Someş-Tisa şi 32 de cursuri de apă din administrarea bazinală Mureş. Echipele care au efectuat verificări pe parcursul campaniei au fost alcătuite din membri ai Instituţiei Prefectului Judeţului Cluj, Sistemului de Gospodărire a Apelor Cluj, Sistemului Hidrotehnic Arieş-Turda, Gărzii Naţionale de Mediu-Comisariatul Judeţean Cluj, şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

În urma acţiunilor de salubrizare efectuate în 54 de localităţi şi 94 de cursuri de apă, au fost colectate aproximativ 230 de tone de deşeuri (pet-uri şi resturi menajere).

Cu ocazia contoralelor au fost întocmite procese verbale cu măsuri ce trebuie îndeplinite de către reprezentanţii administraţiilor locale, cu respectarea unor termene-limită şi responsabilităţi privind eliminarea deficienţelor constatate. Astfel, până cel târziu la 15 mai 2012, trebuie finalizate toate lucrările de igienizare a cursurilor de apă, desfiinţarea oricăror depozite ilegale de deşeuri de pe malurile apelor sau de pe raza localităţilor.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: