„Paharele lui Cupidon”, o comedie spumoasă, pe tema iubirii din zilele noastre (secvenţe video şi galerie foto)

foto_042011_paharele-cupidon

Cum se conjugă verbul "a iubi" la timpul prezent?! O întrebare la care ar exista multe răspunsuri. Iar unul dintre ele este, cu siguranţă, piesa "Paharele lui Cupidon", a cărui premieră a avut loc joi seară, la Teatrul Municipal Turda.

Asta pentru că, dincolo de faptul că este o comedie spumoasă, piesa reuşeşte să prezinte realitatea crudă a zilelor noastre, în care banul înlocuieşte orice valoare sentimentală, iar "iubirea" se conjugă adeseori cu purtătorul unui portofel mai generos.

Foarte bine pusă în scenă de regizorul Chris Nedea, "Paharele lui Cupidon" a reuşit să genereze nu numai ropote de aplauze, ci şi râsete sănătoase, efect direct al situaţiilor comice care adeseori s-au succedat într-un ritm ca a surprins inclusiv publicul. Un public care era conştient că era prezent la premiera unei comedii, dar care a fost surprins de măiestria cu care piesa s-a derulat în faţa ochilor.

Evident, un merit deosebit l-a avut actriţa Melania Ursu, de la Teatrul din Cluj Napoca. Cu un joc scenic dezinvolt, cu o energie colosală, cu o mimică ce transmitea mai mult un "firesc", decât o interpretare a unui rol, Melania Ursu a reuşit să fie cireaşa de pe tortul unei piese care cu siguranţă va face furori şi la următoarele prezentări în faţa publicului turdean. Tocmai de aceea, decizia de a convinge nume mari ale scenei româneşti să joace pe scena teatrului turdean, într-un mix cu echipa de actori a Teatrului Municipal Turda, este atât în beneficiul publicului, cât şi al actorilor Teatrului din Turda.

Alături de Melania Ursu, din distribuţie au mai făcut parte Narcisa Pintea şi Dan Constantin, în timp ce Tiberiu Tudoran, Cosmin Bighei şi Ginuc Crişan au făcut deliciul piesei, cu numărul lor de striptis, combinat cu spumă de şampanie.

TurdaNews vă oferă posibilitatea să savuraţi câteva momente de la premiera piesei, atât video cât şi foto.

{youtube width="500" height="405"}ycO2rgIAAMk{/youtube}

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top