nello construct

Pacienții de la Dermatologie, oripilați după ce au fost martori la disecarea și spălarea cadavrelor: Am avut coșmaruri! (VIDEO)

Pacienții de la Dermatologie sunt oripilați după ce au fost nevoiți să privească procesul de disecare și spălare a cadavrelor de la morgă, susținând că după aceste episoade, au avut și coșmaruri. 

Mai exact, o o pacientă de la Clinica de Dermatologie a filmat de la geam cum medicii spălau și disecau cadavrele de la Serviciul de Anatomia Patologică, cele două clădiri fiind foarte aproape una de cealaltă. 

”Eu de alaltăieri nu am mai mâncat nimic și începuse să îmi fie rău. Doctorul a spus «Hai să îi dăm ieșirea să nu i se facă rău!». Un comportament jalnic. Profesorul m-a amenințat că mă dă în judecată pentru faptul că am filmat! Nu am semnat nicăieri că nu am voie să filmez. Nici nu scrie nicăieri”, a relatat femeia care a fost internată la Clinica de Dermatologie.

Mai mult decât atât, femeia susține că are coșmaruri și că pacienții de aici sunt supuși la niște traume, deoarece vezi aceste imagini involuntar.

”Am avut coșmaruri. Trebuie să îi dau eu în judecată pentru că suferim niște traume la care am fost supuse fără să vrem”, a mai spus pacienta.

Ce spune conducerea spitalului? 

Pentru a nu se mai crea nici un fel de conflict pe această temă, cei de la Serviciul de Anatomia Patologică ar putea pur și simplu să pună niște draperii la geamuri. 

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj au și venit cu un răspuns în acest sens, asigurând pacienții că vor monta folii pe geamurile respective. 

„Conducerea spitalului își exprimă părerea de rău pentru situația creată. A fost un caz izolat, zona respectivă este folosită temporar pentru activități didactice . S-au luat imediat măsuri provizorii de protecție a zonei, urmând ca în scurt timp să fie montată pe geamuri folie de protecție autoadezivă. În paralel, s-a demarat o anchetă internă care să identifice cauzele care au dus la această situație neplăcută”, spun reprezentanții SCJU.

Șeful Secției de Dermatologie confirmă faptul că există această problemă și că va fi rezolvată de către conducere. 

„Eu nu am cum să pun pe geamurile saloanelor recent renovate din secție ceva, să le astup cu jaluzele, dar trebuie rezolvată această problemă, într-adevăr. Din ce am înțeles, doamna manager (Claudia Gherman – n.r.) a și discutat deja cu cei de la Anatomie Patologică să se acopere acele geamuri, să nu fie vizibilă sala de autopsii”, a spus acesta, conform actualdecluj.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: