m install
petlinii
nello construct

Pachetele lui Moș Crăciun au ajuns la destinatari prin intermediul asociației Împreună pentru Voi

floris

Binele nu costă și stă în puterea noastră să îl facem! De la începuturi și până în zilele noastre au existat oameni bogați și oameni saraci, buni și răi, generoși și zgârciți.

Am ajuns la concluzia ca mulți oameni nu știu, nu vreau și nici nu au timp să se mai bucure de lucrurile simple. Începem din ce în ce mai mult să neglijăm acest lucru. Uneori ne pierdem echilibrul vieții, bucuria de a dărui și de a primi.

Dăruiește ceva, cel puțin o data pe an, și vezi ce efect are asupra ta zâmbetul persoanei care a primit ceea ce i-ai dăruit! Numai așa vei putea afla senzația de bine pe care o ai atunci când tu ai făcut să apară un zâmbet pe chipul unui om. 

Ultima activitate a Asociației Împreună pentru Voi pe acest an, Pachetele lui Moș Crăciun, s-a desfășurat în perioada  15-23 decembrie 2020. Au fost alături de noi persoane care au donat bani/alimente/dulciuri: SC Agroliv, G. Salagean, V. Popa, M. Florescu, C.D. Giltan, C.B. Bortes, C. Moise/ Banca pentru alimente/A. Coroi, S. Rus, Dobariu. Va multumim! Cu ajutorul dumneavoastra  am adus zâmbetul pe chipul a 50 de copii și 13 familii defavorizate din punct de vedere financiar.

Mulțumirile noastre se îndreapta și către persoanele care au redirecționat cei 3,5 % din impozitul pe venit. Nu sunt mulți, dar suma lor ne ajută an de an în realizarea campaniilor umanitare.

Activitatea noastră Pachetele lui Mos Craciun face parte din Proiectul Educațional Local – Zâmbet de copil, o lume de poveste, ediția a VIII-a,  proiect realizat în parteneriat cu Biblioteca Municipală Teodor Murășanu și Gradinițele Poiana cu Castani, Dr. I. Rațiu, Sf. Maria, Prichindelul Isteț, Căsuța Piticilor. Mulțumim pentru implicarea an de an.

Pentru a implini și alte visuri si a face fericiți niște copii minunați, sperăm să ne bucurăm încontinuare de sprijinul persoanelor cu suflet mare. 

Dorind să protejam, conform regulamentelor Uniunii Europene, identitatea copiilor și a familiilor care s-au bucurat în acest an de Pachetele lui Moș Crăciun, nu vom publica nume și fotografii.

Sărbatori binecuvântate! transmite Asociația Împreună pentru Voi

daruri 2

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: