marian morar
m install
nello construct

Ovidiu Rusu ”Ovidică” a rămas cu condamnarea la închisoare pentru act sexual cu o minoră!

zamblau eugen

Turdeanul Rusu Ovidiu Călin, considerat a fi un membru al lumii interlope turdene, a rămas cu condamnarea penală la închisoare cu executare, de 4 ani și 1 lună, dată de Judecătoria Turda în dosarul penal în care era acuzat de act sexual cu o minoră și de instigare la furt calificat (suma de 30.000 de lei), după ce Curtea de Apel Cluj i-a admis apelul doar pe latura civilă a cauzei (nu mai trebuie să returneze cei 30.000 de lei, după ce păgubitul Preda Radu Alexandru și-a retras solicitarea).

Citește și: Recidivistul Ovidiu Rusu ”Ovidică” a primit 4 ani și o lună de închisoare, fiind acuzat de act sexual cu o minoră! (UPDATE)

Rusu Ovidiu Călin a fost acuzat că a îndemnat-o pe Marian Forina Liana să fure 30.000 de lei, din mașina unui prieten al lui, care se afla la el în acel moment. De asemenea, a fost acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră de 13 ani din Câmpia Turzii, M. Natalia-Andreea.

”Respinge ca neîntemeiată cererea de repunere pe rol a cauzei formulată de inculpatul R.O.C., prin apărător ales – av. K.L.L..1. În baza art. 421 alin. 1 pct. 2 lit. a) Cod procedură penală, admite apelul declarat de inculpatul R.O.C. (cu datele personale de identificare la dosarul cauzei) împotriva Sentinţei penale nr. 421/2022, pronunţată de Judecătoria Turda la data de 20.10.2022 în dosar nr. 598/328/2022, pe care o desfiinţează în parte, în latura civilă a cauzei, în ceea ce priveşte renunţarea în apelul inculpatului a părţii civile la despăgubirile civile faţă de inculpatul R.O.C., şi, rejudecând în aceste limite cauza: Ia act de renunţarea părţii civile P.R.-A. la despăgubirile civile faţă de inculpatul R.O.C. şi înlătură obligaţia de plată a sumei de 30.000 lei stabilită prin sentinţa apelată în sarcina inculpatului R.O.C..2.

În baza art. 421 alin. 1 pct. 1 lit. b) C.proc.pen., respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul T.C.D. (cu datele personale de identificare la dosarul cauzei) împotriva Sentinţei penale nr. 421/2022, pronunţată de Judecătoria Turda la data de 20.10.2022 în dosar nr. 598/328/2022.”, a decis azi Curtea de Apel Cluj.

Trifa Claudiu Florin a fost acuzat tot de act sexual cu o minoră, respectiv cu aceeași fată, însă a primit 1 an de închisoare cu suspendare. În ambele situații, fata a declarat că relațiile sexuale au fost consimțite, însă Codul Penal condamnă actul sexual cu o minoră de 13 ani, mai ales în situația în care diferența de vârstă este mai mare de 3 ani.

Rusu Ovidiu Călin a primit o condamnare de 2 ani și 6 luni, pentru ambele fapte de care a fost acuzat, la care s-a mai adăugat un ”rest” de executat de 1 an și 7 luni, care i-au rămas de executat de la o condamnare anterioară.

Decizia Curții de Apel Cluj este definitivă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

7 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2