neversea 2021

Organizatorii Untold și Neversea vor să țină cu orice preț festivalurile în 2021

Organizatorii de festivaluri au avut o reacție negativă în urma măsurilor stabilite de către autorități pentru evenimentele din vara anului 2021. Echipa Electric Castle a anunțat că festivalul se amână pentru 2022 din cauza unui scenariu imposibil de urmat. Nu este și cazul organizatorilor Untold și Neversea, care se luptă să aducă experiența unui astfel de eveniment în 2021 după o pauză de un an. 

Vom face to ce putem încât să avem Untold 2021. Există suficiente evenimente test organizate în lume care au demonstrat că se poate organiza un eveniment în siguranță, chiar și în pandemie. În fapt, normele propuse de noi ar face evenimentele cele mai sigure locuri publice în care se poate afla o persoană la momentul respectiv. Nu trebuie foarte multă știință ca oricine să poată înțelege că exact aceeași oameni, chiar și 100.000, dacă nu sunt la eveniment unde sunt testați, deci în siguranță, sunt liberi să călătorească, să meargă la petreceri private, la mall, în mijloace de transport în comun, fabrici, magazine, etc. cu norme minimale, deci au șanse mult mai mari de transmitere a virusului decât la un eveniment care respectă cele mai înalte standarde pentru siguranța participanților. Toate evenimentele test organizate până acum au demonstrat asta. Suntem încrezători că putem asigura condițiile necesare că festivalul să se poată organiza în condiții maxime de siguranță, cum am reușit de altfel și în anii trecuți printr-o colaborare excelentă cu autoritățile”, a declarat Bogdan Buta, preşedinte Untold.

Organizatorii Untold au trimis și un comunicat de presă prin care redau speranța fanilor nerăbdări să își dea întâlnire pe Cluj Arena.

„Acea magie Untold pe care aţi creat-o este atât de aproape … o putem gusta! Câmpul magic și sentimentele, prietenii, cea mai bună mulțime, artiști și DJ din această lume … Cu toții am trăit din aceste amintiri acum aproape doi ani. A trecut mult timp, o așteptare grea și acum vine momentul să trăim din nou magia UNTOLD și experiențele sale unice, cu toate simțurile. Ne lipsește tuturor și merităm să se întâmple anul acesta, așa cum o știm. Facem toate eforturile pentru a deschide porțile în acest an și pentru a vă oferi o ediție UNTOLD 2021 fără compromisuri.

În timp ce scriem acest lucru, un efort colectiv supraomenesc va continua să încerce să organizeze festivalul, aşa cum vi-l amintiţi, așa cum meritați, cu muzicieni de talie mondială în casa UNTOLD din Cluj -Napoca. Credem că putem face această magie împreună și există speranță din partea autorităților că, după 1 august, pot avea loc evenimente la scară largă. Noi și peste 1.000 de furnizori și 15.000 de colaboratori ai UNTOLD dorim să fim din nou împreună cu voi. Vă vom ține la curent de îndată ce vom avea o direcție clară din partea autorităților.

Sunteți cu toții în inimile noastre! Vă mulțumim pentru sprijin și grijă! Sunteți cea mai bună mulțime din lume și abia așteptăm să trăim din nou magia. Degetele încrucișate, eroi ai UNTOLD! Magia ne ține împreună!

Mereu ai tăi,
Echipa UNTOLD”

De asemenea, festivalul Neversea care trebuia să aibă loc în perioada 8-11 iulie 2021 va fi reprogramat ulterior. Echipa Neversea își dorește să adune din nou fanii la malul mării într-o experiență de neuitat.

„După pauza de anul trecut, acum ne dorim mai mult ca oricând să ne reîntâlnim în festival! Din acest motiv am luat și decizia de a-l reprograma la o nouă dată în 2021, până la care sperăm că vom avea norme care să ne permită să ne desfășurăm activitatea. Cele de acum ne fac imposibilă munca și desfășurarea activității! Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua astfel încât să îi acordăm festivalului o șansă reală în 2021.” au transmis organizatorii Neversea.

Sursa: Monitorul de Cluj

Comentarii

ULTIMELE articole: