m install
nello construct

Organizația non-guvernamentală Preventis, seminar la Turda pe tema drogurilor și a prevenției

floris

Primăria Turda prin Direcția de Asistență Socială în parteneriat cu organizația non-guvernamentală Preventis, au organizat un seminar pe tema drogurilor și a dependenței.

Organizația non-guvernamentală Preventis a adus în discuție subiecte esențiale, oferind o perspectivă informativă și sprijin în rezolvarea provocărilor cu care se confruntă tinerii dependenți.

Prin temele abordate s-a urmărit informarea corectă şi completă a cadrelor didactice și medicale prezente privind cauzele şi semnele consumului de droguri, efectele sale pe termen lung, dar și despre numărul crescut de cazuri de adicţie din rândul tinerilor.

Pe termen lung, abuzul de droguri şi dependenţa afectează aproape toate organele corpului uman. Pe lângă acestea, pot apărea probleme comportamentale severe care afectează viața socială a consumatorilor şi a celor din jurul lor, familie şi colegi.

„În cadrul evenimentului, s-au prezentat principiile de prevenire şi intervenire în lupta cu adicţiile în familie şi în şcoli. Sala a fost plină, mulţumim pentru interesul de care au dat dovadă toţi cei prezenţi” transmite Primăria Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: