Ore întregi, la coadă la Kaufland Turda! Ca să nu rateze promoția! (UPDATE: Vezi ce spune Kaufland!)

Screenshot 2021 05 05 at 11.35.44

O promoție lansată de Kaufland în această dimineață a înnebunit turdenii, care au așteptat ore în șir, la coadă, pentru a pune mâna pe produsele la 1 leu, existente în promoție.

”Promoția de la Kaufland, de primele trei produse la un leu, i-a isterizat pe turdeni și aceștia așteaptă la rând să se activeze la case în sistemul Kaufland promoția. Rândul de cărucioare se întindea pe tot culoarul principal, până în spate la carne.”, ne-a transmis un cititor.

Un alt turdean spune că, de fapt, este vorba despre o defecțiune tehnică, din cauza căreia nu se pot scana promoțiile.

”Din cauza unei defecțiuni tehnice coada la caserie se îndinde până în spate la mezeluri (fundul curții) ?. Nu se pot scana promoțiile, se stă la coadă de la ora 7 iar acum e ora 9,15! ?, a spus turdeanul.

Unii cumpărători, mai nervoși, au abandonat pur și simplu cărucioarele cu produsele încărcate, nemulțumiți că nu puteau să le cumpere.

facebook 1620212199096 6795662507520238740

UPDATE:

”Ne cerem scuze pentru situația din această dimineață, când, pentru o scurtă perioadă, din cauza unei erori tehnice, ofertele speciale disponibile prin intermediul Kaufland Card Digital nu au funcționat corespunzător. Echipele tehnice au intervenit prompt, iar în prezent situația a fost remediată și sistemul funcționează în parametri normali. 

Vă asigurăm că ne respectăm clienții și promisiunile. Vom da posibilitatea tuturor celor cărora nu li s-a aplicat reducerea pe bon să își recupereze diferența de bani de la Biroul de Informații, timp de 14 zile.

Regretăm disconfortul creat și vă asigurăm de toate eforturile noastre de a oferi o experiență plăcută de cumpărături.”, au transmis oficialii Kaufland.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top