Opticline, cea mai modernă clinică oftalmologică din zonă!

foto_092017_opticline-turda

Opticline, cea mai nouă clinică oftalmologică din zonă, nu doar prin aparatele folosite ci şi prin tehnicile moderne şi adaptate nevoilor clienţilor, şi-a deschis porţile la Turda, pe strada Libertăţii nr. 3 (lângă localul Caribic)!

 

Doctorul Teodor Holhoş, cel care a lansat conceptul Opticline acum 7 ani, cu primul său sediu la Alba Iulia, are în palmares peste 5000 de operaţii efectuate şi 25.000 de pacienţi unici la sediul amintit mai sus. La sediul din Turda vor efectua operaţii şi medici din Cluj, printre care şi asistentul universitar Cătălin Cărăuş.

Tânărul doctor ne-a povestit că în urmă cu câţiva ani, în timpul rezidenţiatului, obişnuia să consulte şi să opereze numeroşi pacienţi la Turda, iar odată cu mutarea la Alba Iulia, aceştia au continuat să vină la el pentru serviciile oftalmologice ireproşabile. Principalul motiv pentru care a hotărât să extindă conceptul Opticline şi în zona Turzii a fost faptul că oamenii se plângeau mereu de lipsa unei clinici oftalmologice, de orice fel, fiind nevoiţi mereu să parcurgă cel puţin un drum de Cluj.

Vă reamintim faptul că până la acest moment, în zona noastră nu exista o clinică oftamlmologică care să acopere toate tipurile de intervenţii sau consultaţii ale pacienţilor. Aparatura folosită de Opticlinic este una de ultimă generaţie: laser diabet, laser cataractă secundară, investigații glaucom, câmp vizual computerizat, tomograf de nerv optic (OCT), tomograf de retină (OCT), ecografie oculară, biometrie și Plusoptix pentru copii, iar tuturor acestor aparate li se alătură o gamă largă şi complexă de proceduri şi investigaţii medicale, printre care şi operaţia pe retină (în ţară existând doar 10 chirurgi, estimativ, care să efectueze astfel de proceduri, printre ei numărându-se şi medicul Teodor Holhoş).

Investiţia este una colosală, ridicându-se la câteva sute de mii de euro, totul pentru a asigura în premieră în zona Turzii, calitatea şi confortul clienţilor sau pacienţilor Opticline.

Clinica s-a bucurat de un început răsunător în Turda, fiind efectuate deja 19 operaţii, şi peste 60 de consultaţii, iar legat de acest fapt, medicul Teodor Holhoş a declarat că “ Pacienţii sunt cartea de vizită ai Opticline!”.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top