m install
petlinii
nello construct

Opt copii din Luna au nevoie de ajutorul nostru!

floris

Acum în preajma sărbătorilor, toți ar trebui să fim mai buni, mai generoși, să încercăm să lăsăm deoparte problemele personale și să ne ajutăm semenii cu care viața nu a fost prea darnică.

O familie cu opt copii din Luna are nevoie disperată de ajutor. Micuții și-au pierdut mama de puțin timp iar singurul care se ocupă de creșterea lor este tatăl acestora, care muncește ca zilier atunci când are de lucru. În rest trăiesc la limita subzistenței din alocațiile celor mici, total insuficiente pentru viața de zi cu zi.

Cei care vor și pot să ajute pot dona alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, bani direct la domiciliul acestora din Luna, nr. 615 sau îl pot contactat pe tatăl copiilor, Rostaș Emil la telefon: 0722.870.321  sau pe cei care au inițiat campania umanitară: fam.Cuc Mihail și Kristina, la tel. 0744189566 !

Citește aici întreaga poveste a familiei nevoiașe: https://www.ziarul21.ro/actualitate/apel-umanitar-opt-copii-din-luna-trec-prin-niste-momente-cumplite-au-ramas-orfani-de-mama-in-urma-cu-doar-o-luna/

Foto/ Ziarul 21.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: