m install
nello construct

Operator economic amendat cu 10.000 de lei în urma unor controale în domeniul silvic

floris

Un operator economic din județ a fost amendat cu 10.000 de lei în urma unor unor nereguli descoperite în sectorul silvic.

La data de 16 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, alături de specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj au demarat activități de control în fondul forestier situat pe raza Ocolului Silvic Gilău, cu privire la acțiunile de exploatare forestieră și stocurile de material lemnos existente în platformele primare gestionate.

În acest context, un operator economic cu punct de lucru pe raza localității Gilău a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform prevederilor Legii 171/2010, fiind totodată confiscată valoric cantitatea de 55,95 mc material lemnos, în valoare totală de 9.587 lei.

În fapt, în urma verificărilor s-a constatat că acesta nu deținea în platforma primară cantitatea de 55,95 mc material lemnos, conform datelor introduse în aplicația SUMAL 2.0.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: