Şoc la Turda: FC Arieşul, neprogramată în prima etapă!

nello construct

Comisia pentru Statutul Jucătorului din cadrul Federaţiei Române de Fotbal s-a întrunit ieri la Casa Fotbalului. Printre deciziile luate s-a aflat şi aceea de sancţionare a clubului de fotbal FC Arieşul Turda cu neprogramarea la jocurile oficiale. Ce înseamnă asta? Că turdenii ar putea să nu joace în prima etapă, pe teren propriu, cu CSM Rm.Vâlcea, în 28 februarie, pierzând meciul cu 0-3.

Din acest motiv, scandalul e pe cale să izbucnească la FC Arieşul, atâta vreme cât nimeni din conducerea clubului nua pomenit despre vreo problemă în acest sens. Alături de FC Arieşul, din 27 ianuarie au fost sancţionate cu aceeaşi măsură şi echipele FC Timişoara, Jiul Petroşani şi Someşul Satu Mare. Turdenii au posibilitatea să scape de sancţiune dacă vor intra în legalitate cu problema care a generat suspendarea. Însă, care e aceea?!

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: