m install
nello construct

Şoc! Colţescu, reabilitat la Câmpia Turzii!

floris

Comisia Centrală de Arbitrii a reuşit să ne uimească încă o dată. După ce meciuri la rând nici nu a fost curioasă de greşelile făcute de fluieraşi la Turda şi Câmpia Turzii, acum ne mai dă o bombă. Pentru meciul de sâmbătă cu FC Târgovişte, unul vital pentru Mechel, CCA trimite la Câmpia Turzii un central total debusolat.

Sebastian Colţescu revine pe gazon şi se încearcă reabilitarea lui, tocmai la Câmpia Turzii. Arbitrul Sebastian Coltescu a fost la un pas să-şi pună capăt zilelor din cauza unei depresii psihice. Colţescu a fost aproape de a face un gest nesăbuit: să se arunce în gol de la balconul apartamentului său situat la etajul al treilea al unui bloc din Craiova. Arbitrul a fost reţinut de la delegări după meciul Gaz Metan Mediaş-FC Braşov (0-0), disputat pe 22 august, în care a greşit grav în defavoarea gazdelor cărora nu le-a acordat cel puţin un penalty. Olteanul va fi ajutat la cele două linii de alţi doi craioveni: Dragoş Iliescu şi Adrian Popescu.

Tot în cadrul etapei a X-a, Arieşul Turda se va deplasa la Deva, pentru a întâlni echipa locală, Mureşul. Meciul va fi condus la centru de Marius Constantinescu din Craiova, în timp ce la linii vor oficia Cătălin Haramuz din Reşiţa şi Constantin Por din Satu Mare. Oare să mai spunem că observatory la această partidă este Ion Dănciulescu din Târgovişte?

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: