m install
nello construct

Oare dacă stai la casă ești mai sărac?! Apartament din Florești, mai scump decât o casă din Moldovenești! (FOTO)

floris

Piața imobiliară din Cluj continuă să ne surprindă, mai ales când vedem că o casă veche din zona rurală a ajuns să coste mai puțin decât un apartament în comuna Florești.

Exista o perioadă în care toți chiriașii fugeau de comuna Florești chiar dacă aici găseai chirii drăguțe la un preț mai mult decât acceptabil, dar acum, se pare că din ce în ce mai mulți văd această comuna ca pe un loc bun de locuit.

În urmă cu câțiva ani, găseai apartamente cu 3 camere de închiriat și la 200 de euro, iar astăzi, un apartament cu același număr de camere se vinde cu nici mai mult, nici mai puțin de 107.500 de euro.

În același timp, în apropiere de Turda, în comuna Moldovenești, găsești o casă cu o suprafață de 83 mp, plus 700 mp de curte și grădină, la prețul de 60.000 de euro.

„Vand casa în com Moldovenești, 2 camere, bucatarie, baie, cămară, hol, separat si o bucatarie de vară, beci, garaj, curte si grădină. Casa are o suprafață de 83 mp, iar teren total 700 mp curte si grădină. Casa are centrala termica pe gaz, parchet si geamuri termopan. Casa este situată in centrul satului și foarte aproape de pensiunile turistice din zonă si este asfalt până la poartă. Poate fi folosită și ca, casă de vacanță. Mai multe info la [hidden information]. Preț, 60000 euro. Pretul este fix.” – se arată în anunțul pentru casa din Moldovenești

Bineînțeles, apartamentul este ultrafinisat și pus la punct până la cel mai mic detaliu, dar totuși… la banii ăștia… Era o vreme în care dacă locuiai la casă erai ceva mai avut decât cel care locuiește la apartament. Oare s-au inversat acum rolurile?

„Apartament 3 camere in Floresti Zona centrala!

Zona accesibila, in centrul Florestiului , langa magazine , restaurante, farmacii, scoli , gradinite, centre comerciale, saloane de infrumusetare etc.

Compartimentare: 2 dormitoare, living cu bucatarie,baie.
Balcon : 14 mp.

Pret : 107.500 mii euro” – se arată în anunțul apartamentului

Voi ce ziceți? Care locuință își merită mai mult banii?

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: