marian morar
m install
nello construct

Oare cu ce se ocupă cei care dau 600 de mii de euro pentru o casă în Cluj?„Sunt foarte mulți bani aduși astfel”

zamblau eugen

Cu toții cunoaștem deja piața imobiliară din Cluj-Napoca și prețurile exorbitante cerute de agenții sau proprietari pentru niște locuințe ce nu-și merită banii.

Ei bine, pe lângă acești proprietari care încearcă să profite de situația studenților și să le ofere niște apartamente jenante, mai există și proprietari care vor să-și vândă casele sau chiar vilele, iar prețul acestora te face să te întrebi cine câștigă atât de mult încât să și le permită.

Exact asta a întrebat și un tânăr pe internet: „De unde are cineva 600.000 de euro pentru o casă? Asa cum spune si titlul, oare cei care isi permit sa cumpare case la 400-500-600$+ mii în CLUJ ce meserii au sau cu ce se ocupă si ce venituri anuale au?”

Bineînțeles că internauții au venit imediat în comentarii și fiecare și-a dat cu părerea, însă printre acestea se afla și un comentariu ceva mai realist decât celelalte:

„Mare parte sunt cei care dețin business-uri diverse în localități/comune și chiar orașe din județ sau din județele dimprejur. Cazuri concrete: proprietar de farmacie într-o comună măricică – 4 apartamente luate în Cluj, date în chirie. Cu chiriile plătește rata masivă la o casă de 600k luată cu credit. Alt caz concret: proprietar de firmă de distribuție alcool dintr-o comună: două case în Cluj pentru copiii veniți la facultate și stabiliți aici, 2 apartamente date în chirie, 3 terenuri în Chinteni. Alt caz concret: proprietar firmă de construcții din comună din Maramureș: 8 apartamente în Cluj (o scară întreaga dintr-un bloc nou) date în chirie, 4 in Baia Mare, pensiune in comuna sa, plus hotel în alta comună. Sunt foarte mulți bani aduși astfel în Cluj, daca ai un business bun in Dej, unde vei investi? În Dej? Nicidecum” – a răspuns un internaut la întrebarea adresată de tânărul nostru.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2