m install
nello construct

Oameni de bine! Zolty Bogata: „A rupt o zi de la familia sa, ca să ne ducă pe noi, să își poată ține promisiunea”

floris

Petru Zoltan Egyed, cunoscut mai mult sub numele de Zolty Bogata, a povestit un nou gest superb.

Anul trecut, Zolty Bogata povestea despre actorul Bogdan Bob Rădulescu l-a făcut, fiind șofer pentru o zi la Zolty și la prietenii săi.

Astăzi este vorba despre un al domn, Emod Samosan, un bărbat din Reghin, care trăiește în Belgia.

Anul trecut a fost cu Zolty și prietenii săi pe Transfăgărășan, promițând că va reveni și anul acesta. Deși a avut un concediu mult mai scurt, reghineanul s-a ținut de promisiunea făcută.

Întreaga poveste a fost relatată de Zolty, pe pagina sa de facebook:

„Noi ca oameni facem promisiuni și de multe ori nu le împlinim, dar eu știu un lucru, ”dacă faci o promisiune cuiva, trebuie să o împlinești chiar dacă este în paguba ta” așa-i biblic și omenesc.

Azi vreau să vă povestesc despre promisiune.

Și l-am ales ca exemplu pe Emőd Samosan. El ne a dus anul trecut pe Transfăgărășan și nu doar că a condus duba 650 de km, a plătit și motorina și mâncarea la 8 persoane și atunci a promis că la anul ne duce pe Transalpina. Am așteptat un an de zile ca să împlinească promisiunea.

El lucrează în străinătate și vine acasă o dată pe an în concediu, în anii trecuți venea pentru 3-4 săptămâni în concediu, în acest an a venit pentru o săptămână.

Deci, el practic putea să nu se țină anul ăsta de promisiunea făcută, pentru că o săptămână e foarte puțin pentru concediu și totuși a ales ca să își țină promisiunea și să ne ducă pe noi, pe Transalpina.

Vedeți voi cât de greu este pentru unii să se țină de o promisiune? Și întotdeauna cine este om de cuvânt se va ține de promisiune, oricât îi va fi de greu. Pentru că încrederea oamenilor o câștigi greu, dar o pierzi ușor.

L-am ales ca exemplu bun, pentru că el putea să spună „mă nu pot, sau nu am timp, poate mergem la anul sau mai vedem noi când. Dar a venit și ne a dus.

Practic a rupt o zi de la familia lui, ca să ne ducă pe noi și să își poată ține promisiunea, poate că în această săptămână n-a reușit să meargă undeva cu familia lui, dar cu noi a fost, este un exemple bun pentru voi? pentru mine este.

Multă lume promite și după aceia nu se mai țin de cuvânt. Asta mi se întâmplat foarte des, dacă ați ști voi câte promisiuni am eu un pod, e plin podul .

Acuma vreau să mă adresez și celor care ați promis tot felul de lucruri și nu v-ați ținut de cuvânt, (nu vreau să dau nume pe public pentru că poate nu e frumos) dar ar fi momentul și timpul să vă țineți de promisiuni.

Mai ales că sunt unii care au promis public și asta e cel mai grav, că dacă îmi promite mie și nu se ține, nu e mare lucru. Dacă îmi promiți public și vede câteva sute sau mii de oameni, aici deja credibilitatea ta scade așa-?

E ușor să promiți, dar e greu să-l faci. Eu am învățat un lucru, să nu mai promit la nimeni nimic. Decât să-i promit la cineva ceva și să nu pot face, mai bine-i fac o surpriză, fără să-i promit. Dumnezeu să vă binecuvânteze”

sursă foto: facebook.com/zolty.bogata

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: