m install
nello construct

O turdeancă a fost condamnată cu suspendare, după ce a șantajat-o pe amanta concubinului ei!

floris

O turdeancă de 33 de ani a fost condamnată la 2 ani și 6 luni de închisoare, cu suspendare, după ce a fost acuzată că a șantajat-o pe amanta concubinului ei, acuzație pe care a recunoscut-o. Însă, nu i-a înapoiat victimei cei 100.000 de lei pe care i-a obținut prin șantaj, în circa 6 luni de ”activitate”.

În plus, inculpata a fost obligată de instanță să presteze 80 de zile în folosul comunității, la Primăria Turda sau la Primăria Câmpia Turzii.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că în perioada ocombrie-noiembrie 2019, Z.G. a avut o relație de prietenie cu L.B., care era concubinul inculpatei S.A.V., fiind convorbiri probatoare în acest sens.

Cum a început activitatea infracțională

La începutul lunii decembrie 2019, inculpata S.A.V. a descoperit relația dintre cei doi, iar concubinul ei i-a pus la dispoziție toate convorbirile cu victima. Înainte de sărbătorile de iarnă, inculpata l-a urmărit pe concubinul ei până la benzinăria MOL din Cluj-Napoca, unde s-a întâlnit cu victima, care i-a dat un plic cu 2000 de franci elvețieni. În acel moment i-a trecut prin cap că ar fi o bună oportunitate pentru a face niște bani, șantajând-o pe victimă că va da în vileag relația cu concubinul ei.

Pe drumul de întoarcere a sunat-o pe victimă și i-a solicitat să se întâlnească la localul Talora, de la intrarea în Turda, loc în care i-a comunicat că știe de relația pe care o are cu concubinul ei și i-a solicitat o sumă mare de bani pentru a nu da în vileag această relație.

Din ianuarie până în iunie 2020, inculpata a primit peste 108.000 lei de la victima șantajată. Apoi, în iulie 2020, i-a solicitat alți 4000 de euro, amenințând-o din nou că va face publică relația victimei cu concubinul șantajistei. Organele de cercetare penală au intrat pe rol (Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud), iar la audieri inculpata a recunoscut tot!

Dosarul 1676/175/2021 a fost trimis în instanță cu acordul de recunoaștere, așa că a scăpat cu o pedeapsă cu suspendare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: