O turdeancă este campioană mondială la debate!

nello construct

Competiţia a avut loc la începutul acestei luni, în localitatea irlandeză Cork. Nicoleta Lupea (24 ani, studentă la Drept) a făcut echipă cu Dan Cristea (23 ani, masterand la drept şi avocat) şi au reuşit să devină campioni mondiali la debate (dezbateri). Asta după ce în luna iunie au câştigat finala campionatului european de la Tallin, iar în noiembrie au fost pe primul loc în turneul de debate de la Oxford.

Astfel, ei au devenit, oficial, cei mai buni studenţi argumentatori din lume.

Competiţia la care au participat cei doi a reunit peste 1.000 de participanţi din 41 de ţări. În acest gen de competiţii, fiecare tabară a unei dezbateri trebuie să susţină un anume punct de vedere, pe o temă aleasă de organizatori. În concursul de la Cork, tema se anunţa cu doar 15 minute înainte de competiţie, iar pentru finală cei doi au trebuit să argumenteze ideea limitarea numărului de stranieri dintr-o echipă de fotbal.

Turdeanca a fost propusă de săptămânalul Clujeanul pentru campania „Clujeanul anului 2008”.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: