O turdeancă a participat la Forumulului Naţional de Dezbateri

nello construct

Clubului de Debate „Ion Raţiu” a fost fondat în 2006 de către Centrul Raţiu pentru Democraţie. Coordonatorul clubului este Florin Stan, profesor de istorie la Colegiul Naţional „Emil Negruţiu”. Iată că o turdeancă a adus un loc pe podium la Forumul Naţional organizat în această perioadă.

 

Astfel, Simina Oprea, elevă în clasa a VIII-a la Şcoala „Teodor Murăşanu” din Turda, membră a Clubului de Debate „Ion Raţiu”, a reprezentat nu doar Turda ci şi Transilvania la a paisprezecea ediţie a Forumulului Naţional de Dezbateri „Karl Popper”. Evenimentul a fost organizat la Slănic Moldova de Asociaţia Română de Dezbateri, Oratorie şi Retorică (ARDOR).

 

Turdeanca s-a clasat pe locul I, iar zona Transilvaniei s-a bucurat pentru a şasea oară de locul fruntaş obţinut. La ediţia din acest an au participat 21 de echipe din ţară. În echipa câştigătoare au fost trei elevi: clujenii Alexandra Zlătior şi Ion Naşcu şi  Simina Oprea din Turda.  Moţiunile dezbătute au fost: „Legea adopţiilor din România respectă interesul superior al copilului?” şi „Sistemul de admitere în licee ar trebui schimbat?”.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: