nello construct

O tânără din Câmpia Turzii are o mini afacere cu lumânări

La doar 22 de ani, Oana Melnicu își gestionează propria afacere online cu lumânări parfumate.
Oana este din Câmpia Turzii și absolventă de Marketing la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor. În prezent studiază la masterul de Publicitate din cadrul Facultății de Științe Politice , Administrative și ale Comunicării.

Desi am terminat matematica-informatica, am simtit mereu ca pasiunea ma indeamna spre o directie creativa.

Am iubit mereu parfumurile, decoratiunile estetice si arta, iar din acest motiv am avut mereu o pasiune pentru lumanarile parfumate. Problema era ca atunci cand achizitionezi o lumanare din comert, de obicei accesibila la pret, miroase doar in magazin, iar parfumul nu persista.

Voiam tare mult lumanari cu adevarat parfumate si cu arome mai interesante decat “trandafiri” sau “vanilie”.”, ne relatează Oana.

Din acest motiv, in noiembrie 2021 am inceput sa studiez foarte mult si sa ma informez in legatura cu lumanarile parfumate, tipuri de ceara, de recipiente, tipuri de parfumanti, cum se combina aromele si notele intre ele. Astfel, a aparut micuta mea afacere- Lumanari Light Studio, pe care lumea o poate gasi pe Instagram, Facebook, TikTok si pe site-ul oficial.”, relatează tânăra.

Ce găsiți pe Lumânări Light Studio

Având în vedere că ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă, lumânările handmade făcute de Oana pot fi cadoul ideal pentru cineva drag.

Practic, Lumanari Light Studio e un brand local si e magazinul online de unde oamenii isi pot achizitiona lumanari parfumate, cu diverse arome, specifice fiecarui sezon.

Exista o varietate de lumanari in recipiente, lumanari decorative (fara recipient), dar si seturi de wax melts (ceara parfumata) cu topitor de ceara (topitor in care bucatile mici de ceara parfumata se topesc).

Dincolo de asta, am facut de-a lungul timpului si mărturii pentru evenimente, am creat lumanari personalizate pentru cine in familie sau chiar zile de nastere.”, ne explică Oana Melnicu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: