untold cluj

O singură condiție pentru organizarea UNTOLD în acest an

Untold se va putea organiza la Cluj în 2021, cu o singură condiție, transmit autoritățile. Până acum au fost discuții pro și contra dar în sfârșit s-a stabilit dacă festivalul va avea loc în 2021.

Vicepremierul Dan Barna spune că există o singură condiție pentru organizarea festivalului care a scris deja istorie. Toate persoanele care participă să fie vaccinate anti-COVID-19.

„Exact aceasta este vestea! Avem ok-ul CNSU. Dacă persoanele sunt vaccinate, va putea fi oferit accesul la capacitatea totală a spațiului”, a declarat Dan Barna pentru Digi24. 

Legat de 1 iunie, Dan Barna spune că această dată vine cu relaxări pentru că cifrele se îmbunătățesc, iar festivalurile și concertele vor putea avea loc datorită vaccinării.

Cât despre rata de vaccinare din România, vicepremierul a precizat că mai este doar o treime din populație care respinge ideea vaccinării, iar Guvernul face eforturi pentru a aduce vaccinul mai aproape de persoanele aflate în mediul rural.

Untold 2021 este programat pentru perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca, însă rămâne de văzut dacă se mai ține la această dată, sau va rămâne pe luna septembrie, astfel încât organizatorii să aibă timp să pregătească evenimentul.

 

Comentarii

ULTIMELE articole: