m install
nello construct

O rachetă semnată, cu dedicație specială, de celebra tenismană Virginia Ruzici, a ajuns la arena de tenis din Câmpia Turzii!

floris

Cunoscuta tenismană Virginia Ruzici, care a câștigat titlul la Grand Slam-ul de la Roland Gaross (Franța), în anul 1978 (prima campioană din România!), atât la simplu cât și la dublu, n-a stat deloc pe gânduri atunci când a fost rugată să trimită un mesaj personalizat pentru clubul care își desfășoară acum activitatea pe arena de tenis ce poartă numele unui șlefuitor de talente și pentru tinerii tenismani din Câmpia Turzii, localitatea din care a plecat și ea spre marile culmi ale tenisului mondial, unde a cucerit 14 titluri la turneele de simplu la care a participat, plus alte 16 titluri la turneele de dublu.

Cel care a apelat la ea este Adrian Jurcă, care se ocupă de pregătirea unor tineri în tenis.

”Am luat legatura cu Virginia Ruzici, prima jucătoare a României care a câștigat Roland Garros – Paris. Am rugat-o dacă poate să ne trimită o racheta semnată de ea pentru Baza De Tenis din Câmpia Turzii (Arena de Tenis Vaida Gavrilă).

Ea a plecat din Câmpia Turzii, aici a făcut primii pași în tenis.

Este o onoare să avem această rachetă expusă la baza din Câmpia Turzii. Pentru copiii care se antrenează la noi reprezintă foarte mult.”, ne-a declarat Adrian Jurcă, cel care se ocupă de pregătirea unor tineri iubitori ai tenisului.

”În amintirea domnului Vaida Gavrilă. Pentru Clubul de tenis din Câmpia Turzii, cu mult drag. Virginia Ruzici”, este menționat pe racheta de tenis semnată de marea tenismană româncă, care până în anul 2022 a fost managerul sportiv al Simonei Halep, dar și comentator sportiv la Eurosport.

Virginia Ruzici tocmai a împlinit 69 de ani (31 ianuarie), iar cea mai bună clasare în cariera ei a fost locul 8 mondial, în anul 1979. În cariera sa, a câștigat premnii în valoare totală de peste 1.1 milioane de dolari.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: